LJ MB SB

BREZJE, RADOVLJICA IN BLED

ENODNEVNI IZLET

Obisk Gorenjske in možnost sladkanja s "kremšnito" na Bledu.

15. avgust 2022 | 1 dan | avtobus | šifra: BR1437

Odhod iz Maribora ob 6.00 zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov: ob 6.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 7.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 8.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja proti Gorenjski, mimo Kranja do BREZJA, največjega romarskega središča v Sloveniji. Obiskali bomo cerkev sv. Vida, bolj znano kot bazilika Marije pomagaj. L. 2000 pa je bilo Brezje razglašeno za Slovensko Marijino narodno svetišče. Ob prihodu krajši informativni ogled romarskega središča. Sledi čas za obisk svete maše, okrepčilo, nakup spominka … Ob dogovorjeni uri nadaljevanje vožnje v RADOVLJICO za peš ogled starega mestnega jedra (Linhartov trg, spomenik Josepini Hočevar, Šivčeva hiša, graščina s čebelarskim muzejem, cerkev sv. Petra, lectarska delavnica-možnost ogleda …). V popoldanskem času še obisk BLEDA, čas za sprehod ob jezeru in za posladkanje s pravo blejsko kremno rezino ali za vožnjo s pletno na blejski otok (doplačilo). Vrnitev nazaj proti Ljubljani in Štajerski v poznih popoldanskih (zgodnjih večernih) urah. 


CENA:  30 EUR
iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
               25 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, oglede po programu, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje in celotno organizacijo. 

MOŽNA DOPLAČILA:
- za ogled lectarske delavnice v Radovljici = cca 2 EUR/osebo,
- za vožnjo s pletno na blejski otok = cca. 15 EUR.

MOŽEN POPUST: - za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 5 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

15. avg. 2022 - 15. avg. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 30 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 30,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava