LJ MB SB

PARIZ (DOLINA LOARE, EURODISNEY)

6-DNEVNO POTOVANJE

Priljubljena evropska prestolnica.

24. avgust 2021 | 6 dni | avtobus | šifra: PDL069

1. dan: Odhod z avtobusom iz Maribora ob 17. uri. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani, nato vožnja preko Karavank in naprej preko Avstrije na relaciji Beljak–Salzburg. Nočna vožnja na relaciji München–Stuttgart–Karlsruhe.   

2. dan: Nadaljevanje vožnje v Francijo mimo Metza in dopoldanski prihod v pokrajino Šampanjo. Ogled cerkve Notre Dame v REIMSU, prizorišča kronanj večine francoskih kraljev. V zgodnjih popoldanskih urah prihod v PARIZ. Sledi nastanitev v hotelu in krajši počitek. Prvi ogled mesta (z metrojem) in vzpon na EIFFLOV STOLP. Še sprehod po mestnem jedru do centra Georges Pompidou. Nočitev v hotelu.   

3. dan: Po zajtrku najprej avtobusna panorama mesta: trg Concorde, Elizejske poljane, Opera Garnier, Bastille ... Obisk znamenitega muzeja LOUVRE. Po ogledu obisk katedrale NOTRE DAME, nato prosto za pozno kosilo in individualne popoldanske oglede ali nakupe. Proti večeru odhod na hrib MONTMARTRE, ogled bazilike Sacre Coeur in trga slikarjev. Še krajši nočni sprehod po zabaviščni ulici Pigalle. Nočitev.    

4. dan: Zajtrk. Prost dan za individualne oglede v Parizu. Priporočamo celodnevni izlet v DOLINO REKE LOARE (ogled katedrale v Chartresu in obisk dveh veličastnih gradov Chenonceaux in Chambord). Za mlajše obiskovalce (družine z otroki in mladostniki) pa je ta dan prava izbira zabaviščni park EURODISNEY. Nočitev v hotelu.

5. dan: Zajtrk. Sledi vožnja do dvorca VERSAILLES in ogled soban dvorca »sončnega kralja«, Ludvika XIV. Popoldanski povratek v Pariz skozi novejši predel LA DEFENSE in vrnitev v mesto. Proti večeru po želji možnost vožnje z ladjico po reki Seini. Sledi večerni odhod z avtobusom iz Pariza proti Nemčiji. Nočna vožnja.   

6. dan: Nadaljevanje vožnje mimo Stuttgarta, Münchna, Salzburga. Popoldanski prestop meje v Slovenijo skozi Karavanke in prihod domov v poznih popoldanskih urah.

 

CENA:  399 EUR pri najmanj 40 potnikih
             439 EUR pri najmanj 30 potnikih

 

CENA VKLJUČUJE: 3 x prenočišče z zajtrkom v hotelu**/*** v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, vinjeto v Parizu, vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: Eifflov stolp, muzej Louvre, dvorec Versailles, vozovnice za metro.  


Vrstni red ogledov se lahko po dnevih spremeni.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 90 EUR,
- za vožnjo z ladjico po Seini = cca. 15 EUR,
- za celodnevni izlet v dolino reke Loare (vključen avtobusni prevoz, vse cestnine in parkirnine in vstopnini za dvorca Chenonxeaux in Chambord) = 80 EUR (min. 20 udeležencev),
- za vstopnino v Eurodisney = cca. 65 EUR (odrasli), 55 EUR (otroci do 11 let) + prevoz z hitrim vlakom do zabaviščnega parka = cca. 15 EUR/osebo.

MOŽNI POPUSTI:
- za otroke do 12. leta (z dvema odraslima) = 25%,
- za otroke do 18. leta (tudi na osnovnem ležišču) = 10%.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Določite termin
Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 6 dni (5 nočitev)

PREVOZ: lastni prevoz

25. avg. 2021 - 30. avg. 2021

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

Price: 399 Discount: 0 Surcharge: 90 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 489,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava