LJ MB SB

ITALIJANSKI DOLOMITI

ENODNEVNI IZLET

Veličastni in vedno privlačni Dolomiti!

19. junij 2021 | 1 dan | avtobus | šifra: IDO982

Odhod iz Maribora ob 3.00 uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov ob 3.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 4.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 5.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja mimo Kranjske Gore do mejnega prehoda Rateče. Prestop v Italijo in zgodnji dopoldanski prihod v PIEVE DI CADORE. Postanek v trškem jedru in sprehod do bližnje rojstne hiše slikarja TIZIANA. Vožnja v osrčje DOLOMITOV do znanega zimsko športnega središča Cortina d' Ampezzo. Vstop na VELIKO DOLOMITSKO CESTO. Slikovita vožnja do prelaza FALZAREGO na višini cca. 2100 m, razgled na alpske vrhove. Možnost vzpona z gondolsko žičnico do višine 2800 m v osrčje območja Lagazoui 5 Torri in čudovit razgled na vrhove vzhodnih Dolomitov. Vrnitev do CORTINE D' AMPEZZO, sprehod skozi mestno jedro in krajši ogled. Sledi vožnja po panoramski cesti čez prelaz Tre Croce. Postanek ob jezeru MISURINA pod vznožjem gore Tre Cime. Potovanje proti Pustriški dolini, preko Silliana v Avstrijo v smeri Lienza in Spittala. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.
                                                                                                                                       

CENA:  53 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
             47 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, cestnine, pristojbine in parkirnine, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNO DOPLAČILO (v kraju): za vožnja z gondolsko žičnico na Lagazoui = cca. 13 EUR.

MOŽEN POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.
V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.
ZA VSTOP V ITALIJO je trenutno potrebno opraviti hitri test, ki ni starejši od 48 ur. 
ZA POVRATEK NAZAJ V SLOVENIJO zadostuje potrdilo o cepljenju ali prebolelosti, v nasprotnem primeru pa zadostuje hitri test, ki ste ga opravili že v Sloveniji pred odhodom na izlet, če v času povratka od testiranja ni minilo več kot 48 ur.

 Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Določite termin
Število oseb

Za izbrani termin aranžma ni na voljo.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava