LJ MB SB

ITALIJANSKI DOLOMITI

ENODNEVNI IZLET

DODATEN ODHOD 12.8.2023! Veličastni in vedno privlačni Dolomiti! Enodnevni avtobusni izlet: Pieve di Cadore - Cortina d'Ampezzo - prelaz Fazarego - jezero Misurina ...

8. julij 2023 + dodatni odhod 12. avgust 2023 | 1 dan | avtobus | šifra: IDO982

Odhod iz Maribora ob 3. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov ob 3.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 4.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 5.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja mimo Kranjske Gore do mejnega prehoda Rateče. Prestop v Italijo in zgodnji dopoldanski prihod v PIEVE DI CADORE. Postanek v trškem jedru in sprehod do bližnje rojstne hiše slikarja TIZIANA. Vožnja v osrčje DOLOMITOV do znanega zimsko športnega središča Cortina d' Ampezzo. Vstop na VELIKO DOLOMITSKO CESTO. Slikovita vožnja do prelaza FALZAREGO na višini cca. 2100 m, razgled na alpske vrhove. Možnost vzpona z gondolsko žičnico do višine 2800 m v osrčje območja Lagazoui 5 Torri in čudovit razgled na vrhove vzhodnih Dolomitov. Vrnitev skozi Cortino D' Ampezzo in nadaljevanje poti po panoramski cesti čez prelaz Tre Croce. Postanek ob jezeru MISURINA pod vznožjem gore Tre Cime. Potovanje proti Pustriški dolini, preko Silliana v Avstrijo v smeri Lienza in Spittala. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.
 
CENA:   62 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
              55 EUR iz Ljubljane
 
CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, cestnine, pristojbine in parkirnine, slovensko vodenje in organizacijo.
 
MOŽNO DOPLAČILO (v kraju): za vožnja z gondolsko žičnico na Lagazoui = cca. 16 EUR.
 
MOŽEN POPUST: za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).
 
POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 9 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 
 
Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. 
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.
 
V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.  
   
Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

  • za pare
  • vključene vstopnine
  • potujem sam
  • atraktivni izleti
  • naravne lepote
  • priporočeno za skupine
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava