LJ MB SB

GOLI OTOK (KRK-GALUN-SVETI GRGUR)

ENODNEVNI IZLET

Izlet na jugoslovanski "Alcatraz". Vključen obisk Golega otoka in otočka Sveti Grgur. Kosilo na ladji! Ladjica izpluje iz otoka Krk.

ODHOD: 8. junij 2024 | 1 dan | avtobus | šifra: GOO624

ZASEDENO! - MOŽNA ČAKALNA LISTA

Odhod iz Maribora ob 3. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov ob 3.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 4.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob 5.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja na relaciji Postojna–Pivka–Ilirska Bistrica na Hrvaško. Nadaljevanje mimo Reke in Kraljevice na otok Krk do mesta KRK. Vkrcanje na ladjo, pijača dobrodošlice. Malica med panoramsko plovbo vzdolž Stare Baške in mimo Svetega Grgurja. Pristanek na neporaščenem GOLEM OTOKU, imenovanem tudi jugoslovanski Alcatraz, kjer je bil od leta 1952 zloglasni politični zapor. Ogled otoka z lokalnim vodnikom. Vrnitev na ladjo in kosilo (riba z žara, priloga, vino). Plovba do južne obale otočka SVETI GRGUR, kjer je bil nekoč ženski zapor, danes pa idilični otoček za goste z jadrnic. Krajši ogled, vrnitev na ladjo, popoldanska kava. Sledi plovba mimo otočka GALUN, kjer prebiva velika kolonija galebov. Po pristanku v Krku še polurni ogled mesta z lokalnim vodnikom. Slovo od gostiteljev in vrnitev proti Sloveniji. Prihod domov v poznih večernih urah.

CENA:     107 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
                 99 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, križarjenje z ladjo vključno z ogledi po programu (pijača dobrodošlice, malica, piknik kosilo z vinom ali sokom, voda), lokalnega vodnika, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

MOŽEN POPUST: za otroka do 12 let = 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: Cene veljajo ob udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. Pri manjšem številu udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 11 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). Če bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. 
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

  • odlično vodenje
  • potujem sam
  • potujem sam
  • atraktivni izleti
  • Jugoslovanska dediščina
  • Balkan
  • odkrivanje naše zgodovine
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava