LJ MB SB

GOLI OTOK (KRK-GALUN-SVETI GRGUR)

ENODNEVNI IZLET

Izlet na jugoslovanski "Alcatraz". Vključen obisk Golega otoka in otočka Sveti Grgur. Kosilo na ladji! Ladjica izpluje iz otoka Krk.

10. junij 2023 | 1 dan | avtobus | šifra: GOO624

Odhod iz Maribora ob 3. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov ob 3.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 4.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob 5.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja na relaciji Postojna–Pivka–Ilirska Bistrica in naprej na Hrvaško. Nadaljevanje mimo Reke in Kraljevice na otok Krk do mesta KRK. Vkrcanje na ladjo, pijača dobrodošlice. Med panoramsko plovbo vzdolž Stare Baške in mimo Svetega Grgurja malica. Pristanek na neporaščenem GOLEM OTOKU, imenovanem tudi jugoslovanski Alcatraz, kjer je bil od leta 1952 zloglasni politični zapor. Ogled otoka pod vodstvom lokalnega vodnika. Vrnitev na ladjo in kosilo (riba z žara, priloga, vino …). Plovba do južne obale otočka SVETI GRGUR, kjer je bil nekoč ženski zapor, danes pa idilični otoček za goste z jadrnic. Krajši ogled, vrnitev na ladjo, popoldanska kava. Sledi še obisk otočka GALUN, kjer prebiva velika kolonija galebov. Po pristanku v Krku še polurni ogled mesta z lokalnim vodnikom. Slovo od gostiteljev in vrnitev proti Sloveniji. Prihod domov v poznih večernih urah.

CENA:       102 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
                    94 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in mostnino, križarjenje z ladjo vključno z ogledi po programu (pijača dobrodošlice, malica, piknik kosilo, 0,5 l vina ali soka, mineralna voda, kava), lokalnega vodnika, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

MOŽEN POPUST:  za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 10 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku. 

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo. 
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807.


Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • odlično vodenje
  • potujem sam
  • potujem sam
  • atraktivni izleti
  • Jugoslovanska dediščina
  • Balkan
  • odkrivanje naše zgodovine
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava