LJ MB SB

IRSKA

5-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Prvomajsko potovanje po zeleni Irski. Strnjen, a zelo bogat program. Dublin in krajša krožna tura z ogledom največjih naravnih in kulturnih znamenitosti: Clonmacnoise, Cliffs of Moher, Rock of Cashel, Kilkenny ..
2 nočitvi v hotelu v centru Dublina.

22. april 2023 | 5 dni | letalo | šifra: IRS610

1. dan: Zbor potnikov na tržaškem letališču Ronchi ob 18.30 in polet letala nizkocenovne družbe Ryanair ob 20.45 proti Irski. Pristanek na letališču v Dublinu ob 22.30 po lokalnem času. Še transfer do hotela in kasnejša nastanitev v širši okolici Dublina. Nočitev v hotelu.
 
2. dan: Po zajtrku potovanje proti zahodnemu delu otoka. Vožnja mimo mesta Athlone do kraja CLONMACNOISE. Ogled enega najpomembnejših zgodnjekrščanskih samostanov. Nadaljevanje preko pokrajine Galway do zahodne obale in do znamenitih klifov – CLIFFS OF MOHER. Postanek za ogled, nato nadaljevanje poti mimo Ennisa in Limericka do vasice ADARE, ki slovi kot najlepša na Irskem. Nastanitev v hotelu na tem območju, večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje poti in v mestu Cashel ogled znamenitega samostana ROCK OF CASHEL. Sledi vožnja v KILKENNY, ogled znamenitega gradu in starega mestnega jedra. Nadaljevanje poti in v kasnejših popoldanskih urah prihod v irsko prestolnico DUBLIN. Krožni panoramski ogled mesta z avtobusom (park Phoenix, staro mestno jedro, vožnja ob reki Liffey do pristanišča ...). Nastanitev v hotelu v mestu in nočitev. Možnost večernega obiska živahnega predela s pubi v četrti Temple Bar.

4. dan: Zajtrk in organiziran ogled glavnih znamenitosti v DUBLINU (ta dan ogledi s koriščenjem javnega prevoza in peš). Sprehod po O'Connell Street preko istoimenskega mostu v staro mestno jedro mimo irskega parlamenta, kipa Molly Malone, skozi dublinski grad. Ogled cerkve SV. PATRIKA, nato obisk pivovarne GUINNESS in pokušina njihovega črnega piva. V popoldanskem času še nekaj prostega za samostojne oglede, obisk katerega izmed muzejev, manjše nakupe. Možnost obiska irskega večera v lokalu (odvisno od razpoložljivosti). Vrnitev v hotel v mestu in nočitev.

5. dan: Zajtrk in takojšen transfer na letališče v Dublinu. Polet z nizkocenovno letalsko družbo Ryanair ob 10.20 nazaj v Trst. Pristanek na letališču Ronchi ob 14.05 po lokalnem času in zaključek potovanja. 

CENA:     795 EUR pri najmanj 40 potnikih
                 870 EUR pri najmanj 30 potnikih  

CENA VKLJUČUJE: direktne letalske polete z nizkocenovno letalsko družbo na relaciji Trst-Dublin-Trst, vse letališke takse, 1 manjši kos ročne prtljage (v dimenzijah 40 x 20 x 25 cm) +1 večji kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm),  4 x nočitev z zajtrkom v hotelih*** v sobah 1/2 TWC, 1 večerjo po programu, prevoz s turističnim avtobusom na Irskem po programu, vozovnice za javni prevoz v Dublinu 4. dan (po potrebi), odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključene vstopnine: samostan Clonmacnoise, dostop do klifov Moher, Rock of Cashel, grad Kilkenny, cerkev sv. Patrika v Dublinu, pivovarna Guiness, (skupno vseh vstopnin je cca. 65 EUR/osebo).

MOŽNI POPUSTI: 
- 15 % popusta za otroka do 14. let na dodatnem ležišču v sobi z dvema odraslima, 
- 5 % popusta za tretjo odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču.
Troposteljne sobe proti potrditvi! 

MOŽNA DOPLAČILA: 
- za sobo 1/1 = 230 EUR, 
- za kos večje prtljage do 20 KG za oddajo na letalskih poletih = od 60 EUR dalje (cene se spreminjajo),
- za irski večer (na licu mesta) = od cca. 50 EUR naprej,
- za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice, Celja oz. Ljubljane do letališča Trst in nazaj = 45 EUR/osebo,


OPOMBE:

- vrstni red ogledov po dnevih se lahko še prerazporedi,
- slovenski vodnik bo skupino predvidoma čakal na letališču v Dublinu. Na letališču v Trstu bo prisoten predstavnik naše agencije, ki bo potnikom predal potovalne dokumente in ostale informacije. 

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji turistične agencije in letalskega prevoznika!

 

 • odlično vodenje
 • hotel v središču mesta
 • vključene vstopnine
 • bogat program
 • krožno potovanje
 • letalski in avtobusni prevoz
 • potovalna klasika
 • naravne lepote
 • gradovi
 • čudovita mesta
 • dinamično potovanje
 • cerkve
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava