LJ MB SB

IRSKA

4-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Potovanje po zeleni Irski. Krajša krožna tura in obisk prestolnice.

25. junij 2021 | 4 dni | letalo | šifra: IRS610

 

1. dan: Nočni transfer iz Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora do letališča na Dunaju. V jutranjih ali dopoldanskih urah sledi polet letala nizkocenovne družbe Ryanair v Dublin. Po pristanku takojšnja avtobusna vožnja proti jugu po ledeniški dolini GLENDALOUGH, ki je bila prizorišče snemanja mnogih filmov o Irski. Prihod v mesto KILKENNY. Nastanitev, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku ogled tamkajšnjega gradu in postanek v mestnem jedru. Nato nadaljevanje do znamenitega samostana ROCK OF CASHEL. Nadaljevanje poti do vasice ADARE, ki slovi kot najlepša na Irskem. Namestitev v hotelu na območju mesta Shannon. Večerja in nočitev.

3. dan: Po zajtrku proti zahodni obali in ogled znamenitih klifov – CLIFFS OF MOHER. Vožnja v CLONMACNOISE in ogled pomembnega zgodnjekrščanskega samostana. Zvečer prihod v DUBLIN. Namestitev v hotelu. Možnost obiska irskega večera v lokalu.

4. dan: Zajtrk. Krožni ogled irske prestolnice DUBLIN, nato obisk najstarejše univerze na Irskem TRINITY COLLEGE, kjer je shranjena znamenita “Book of Kells”. Sledi ogled pivovarne GUINNESS in pokušina njihovega črnega piva. Transfer na letališče in v zgodnejših večernih urah polet letala nizkocenovne letalske družbe nazaj na Dunaj. Po večernem pristanku na dunajskem letališču, še organiziran transfer nazaj v Slovenijo in prihod v Maribor oz. Ljubljano v poznih nočnih urah.

               

CENA: 725 EUR pri najmanj 40 potnikih 

               770 EUR pri najmanj 30 potnikih 

POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30.4.2021.

CENA VKLJUČUJE: direktni letalski poleti na relaciji Dunaj–Dublin–DunaJ, vse letališke takse (v višini cca. 110 EUR), vključen 1 kos ročne prtljage (v max. dimenzijah 55 x 40 x 20 cm do teže 10kg), 2 x polpenzion in 1 x nočitev z zajtrkom v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom na Irskem, organiziran transfer iz Ljubljane do letališča Dunaj in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: samostan Clonmacnoise, dostop do klifov Moher, Rock of Cashel, grad Kilkenny, Trinity College v Dublinu, pivovarna Guiness, (skupno cca. 50 EUR/osebo).

MOŽNA DOPLAČILA:  za sobo 1/1 = 75 EUR, za irski večer (večerja, program, prevoz) = od cca. 45 EUR naprej.

MOŽNI POPUSTI: 
- za otroka do 14. let na dodatnem ležišču = 15%,  
- za 3. odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%

POMEMBNO: V času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!  Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava