LJ MB SB

BOROMEJSKI OTOKI

TRODNEVNO POTOVANJE

Očarljivi otoki s čudovitimo vrtovi sredi jezera Magiore.

30. april, 3. september 2021 | 3 dni | avtobus | šifra: BOO035 


1. dan:
Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju, Ljubljani. Vožnja do Fernetičev in naprej mimo Verone do BERGAMA, pomembnega zbirališča umetnikov in rojstnega mesta skladatelja Donizettija. Ogled starega dela mesta z ozkimi tlakovanimi ulicami. Nadaljevanje proti jezeru MAGGIORE. Postanek ob južnem delu jezera pri kraju Arona ob mogočnem kipu Karla Boromejskega. Nato vožnja ob jezeru do Bavena ali Strese. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku izlet z ladjo na Boromejski otok BELLA ter ogled baročnega gradu in vrtov. Sledi obisk otoka MADRE s čudovito vilo, obkroženo z bujnim tropskim rastlinjem. Za konec obisk otoka ribičev in čas za kosilo. Vrnitev na obalo, nekaj prostega časa ali možnost obiska znane Ville Taranto. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku vožnja v prestolnico Lombardije MILANO in ogled: slovita milanska katedrala, galerija Vittoria Emanuella, Teatro alla Scala (zunanji ogledi). Po želji vstop v katedralo, vzpon na streho katedrale ali obisk muzeja v slavnem opernem gledališču. Prosto za kosilo. Sledi sprehod do mogočne trdnjave – dvorca Castello Sforzesco. Zgodaj popoldne odhod mimo Verone in Benetk proti domu. Vrnitev v Slovenijo v poznih večernih urah.


CENA: 269 EUR
pri najmanj 40 potnikih
             289 EUR pri najmanj 30 potnikih 


POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30.4.2021 (za odhod 3.9.2021).


CENA VKLJUČUJE:
2 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, vodenje in organizacijo.

Vključene vstopnine: prevozi z ladjico na tri otoke, vstopnini za otoka Bella in Madre.


MOŽNO DOPLAČILO:
za sobo 1/1 = 40 EUR.


MOŽNI POPUSTI
: - za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama),
- za 3. osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%.


V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava