LJ MB SB

BENETKE

ENODNEVNI IZLET

Privlačen izlet v vedno zanimivo "mesto na vodi". Vožnja z vodnim avtobusom, ogled glavnih znamenitosti, čas za samostojno raziskovanje beneških ulic ...

27. april, 29. oktober 2022 | 1 dan | avtobus | šifra: BEN152

Za odhod 29.10. polnimo drugi avtobus - ODHOD SKORAJ ZAGOTOVLJEN.

Odhod iz Maribora ob 5. uri zjutraj (TPC City). Pobiranje potnikov: ob 5.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja do Fernetičev, prestop meje in nadaljevanje do rta Punta Sabbioni. Plovba z ladjico po Beneški laguni v BENETKE do trga Sv. Marka. Izkrcanje in skupen ogled mesta: trg Sv. Marka, bazilika, doževa palača, most vzdihljajev, most Rialto, kanal Grande... Nato predajanje vrvežu veličastnih beneških trgov in skrivnostnih uličic. Čas za samostojno odkrivanje mesta, manjše nakupe, kosilo… Ob dogovorjeni uri odhod ladje in plovba do avtobusnega parkirišča na Punta Sabbioni. Vožnja proti Sloveniji s postanki. Prestop meje in nadaljevanje do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora. Prihod domov v poznih večernih urah. 

CENA: 62 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
             56 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, avtobusno vstopno takso za Benetke, cestnine in parkirnine, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključena vožnja z ladjico v obe smeri.

MOŽEN POPUST: - za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 7 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 20 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.
Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
  • potujem sam
  • arhitekturno bogastvo
  • potovalna klasika
Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

29. okt. 2022 - 29. okt. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 62 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 62,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava