LJ MB SB

RIMINI IN SAN MARINO

DVODNEVNO POTOVANJE

Vožnja ob jadranski obali do znamenite italijanske riviere in skok v žepno državico San Marino.

1. maj 2021 | 2 dni | avtobus | šifra: RSM140 

1. dan: Odhod iz Maribora ob 4. uri zjutraj. Pobiranje potnikov preko Celja in Ljubljane ter prečkanje meje na Fernetičih. Potovanje mimo Benetk in naprej po jadranski magistrali. Panoramska vožnja skozi nekdaj znamenito pomorsko mesto CHIOGGA ob robu Beneške Lagune in preko delte največje italijanske reke Pad. Nadaljevanje vožnje do POMPOSE in krajši postanek pri benediktinskem samostanu. Prihod v RIMINI pozno popoldne. Krajši ogled starega mestnega jedra in nastanitev v hotelu v bližini obale na sloviti “italijanski rivieri”, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Odhod v bližnjo državico – republiko SAN MARINO in ogled istoimenskega glavnega mesta. Sprehod skozi mestna obzidja do cerkve sv. Marina, vladne palače, trdnjave … Nekaj prostega časa za manjše nakupe. Popoldanski odhod in vračanje po avtocesti mimo Bologne, Padove, Benetk in Trsta proti domu. Prihod v Slovenijo v  večernih urah.


CENA: 110 EUR
pri najmanj 40 potnikih
             120 EUR pri najmanj 30 potnikih


CENA VKLJUČUJE:
1 x polpenzion v hotelu*** v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, vsi ogledi po programu, slovensko vodenje in organizacijo.


MOŽNA DOPLAČILA: -
za sobo 1/1 = 20 EUR, za vstopnine po želji.
MOŽNI POPUSTI: - za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama), za 3. osebo na dodatnem ležišču 5%


V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava