LJ MB SB

GROSSGLOCKNER

ENODNEVNI IZLET

Vedno atraktiven izlet na Veliki Klek, kjer domujejo tudi svizci. Heiligenblut - ploščad cesarja Franca Jožefa - Edelweiss Spitze - Alpski muzej ...

25. junij, 20. avgust 2022 | 1 dan | avtobus | šifra: GGL042

Odhod iz Maribora ob 3. uri zjutraj (TPC City), ob 3.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 4.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 5.00 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Prestop meje na Karavankah in nadaljevanje mimo Beljaka in Spittala. Postopno vzpenjanje ob reki Möll proti najvišji avstrijski gori. Postanek v kraju HEILIGENBLUT in obisk tamkajšnje cerkve. Vstop v nacionalni park VISOKE TURE. Vožnja po najvišji alpski cesti v Evropi, ki vodi do ploščadi CESARJA FRANCA JOŽEFA od koder se nudi razgled na vrh GROSSGLOCKNERJA (3797 m) ter na  ledenik PASTERZE (možnost spusta proti ledeniku z zobato železnico ali peš). Ogled razstav v razstavnem centru, čas za kosilo, nakup spominka … Nadaljevanje z avtobusom do najvišje točke te gorske ceste – EDELWEISS SPITZE. Še ogled ALPSKEGA MUZEJA. Pozno popoldne vrnitev proti domu po isti poti. Prihod v Slovenijo v večernih urah.


CENA:  56 EUR
iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
               48 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, cestnine in tunelnine, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

Vključene vstopnine: taksa za gorsko cesto, ogled alpskega muzeja in vseh razstav. 

MOŽEN POPUST: - za otroka do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama). 

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 8 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.  

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • atraktivni izleti
  • potovalna klasika
  • naravne lepote
  • priporočeno za skupine
Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

20. avg. 2022 - 20. avg. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Price: 56 Discount: 0 Surcharge: 0 Promotion: 0
SKUPNA CENA: 56,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava