LJ MB SB

LONDON

4-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Atraktivno velemesto in prestolnica s številnimi znamenitostmi: Londonski grad, trg Trafalgar, palača Buckingham, opatija Westminster, četrt Soho ... Zelo ugoden vozni red poletov in odličen izkoristek časa v Londonu.

13. oktober 2022 | 4 dni | letalo | šifra: LON009

1. dan: Zbor potnikov na Brniku ob 8.45 (po želji transfer iz Maribora, Celja ...). Ob 10.50 polet v London z Easyjetom. Pristanek na Gatwicku ob 12.15 in avtobusni prevoz v LONDON. Panoramski ogled mesta: trdnjava Tower, Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, Hyde park … Kasnejša popoldanska nastanitev v hotelu turistične kategorije. Prosto oz. po želji večerni sprehod po mestnem jedru (prevoz z metrojem). Nočitev v hotelu.
2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.
3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji). Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.
4. dan: Zajtrk in še prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Organiziran popoldanski transfer na letališče Gatwick. Polet iz Londona z družbo Easyjet ob 18.10 in pristanek na Brniku ob cca. 21.25. Po želji še transfer do Celja in Maribora.

CENA: 519 EUR pri najmanj 35 potnikih
             559 EUR pri najmanj 25 potnikih

5% POPUST ZA HITRE PRIJAVE najkasneje do 31.08.2022

CENA VKLJUČUJE: letalski polet na relaciji Ljubljana–London–Ljubljana z Easyjetom, vse letališke takse, 1 kos manjše ročne prtljage (dimenzij 45 x 36 x 20 cm) + 1 kos večje ročne prtljage (dimenzij 56 x 45 x 25 cm), 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, transfer iz letališča do hotela in nazaj (vključen krožni avtobusni ogled mesta prvi dan), vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu, slovensko vodenje in organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi):
- za sobo 1/1 v hotelu = 120 EUR/osebo,
- za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) = 40 EUR/osebo (otroci do 15. let = 35 EUR),
- za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja do Brnika in nazaj = 39 EUR/osebo.
- za dodaten kos prtljage za oddajo do 15 kg = cca 70 EUR/kos na obeh poletih, 

MOŽNA DOPLAČILA vodniku na potovanju: za vstopnine po želji (Tower Bridge =cca. 10 GBP, Tower of London = cca. 25 GBP ...), za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 12-15 GBP.

POMEMBNO:
- pridržujemo si pravico izvesti oglede tudi v spremenjenem zaporedju,
- ker so kapacitete glede vnosa ročne prtljage na letalo omejene, lahko v primeru zasedenosti namesto 1 kosa večje ročne prtljage/osebo, rezerviramo tudi 1 kos večje prtljage za oddajo do 10 kg/osebo ALI 1 kos večje prtljage za oddajo do 23 kg za 2 osebi skupaj. V vsakem primeru pa lahko vsak potnik nese na avion 1 kos manjše ročne prtljage v omejenih dimenzijah,  
- vsem, ki se bodo prijavili najkasneje do 31.8.2022, bomo rezervirali tudi sedeže na letalih skupaj,

Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu, notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Priporočamo, da se za obisk muzeja voščenih lutk odločite že ob prijavi na potovanje.  Izlet v London lahko  izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in letalskega prevoznika!

  • za pare
  • odlično vodenje
  • potujem sam
  • v mestu
  • bogat program
  • kulturno središče
  • potovalna klasika
  • bogata zgodovina
  • priporočeno za skupine
  • čudovita mesta
Določite termin
Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: lastni prevoz

13. okt. 2022 - 16. okt. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

Price: 519 Discount: 0 Surcharge: 120 Promotion: 25.95
SKUPNA CENA: 613,05 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava