LJ MB SB

LONDON

4-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Večno atraktivno velemesto in angleška prestolnica s številnimi znamenitostmi: Londonski grad, trg Trafalgar, palača Buckingham, opatija Westminster, četrt Soho ...

29. april 2023 | 4 dni | letalo | šifra: LON450

1. dan: Zbor potnikov na letališču Marco Polo v Benetkah ob 8.45 zjutraj (po želji možen organiziran transfer iz Slovenije ...). Ob 10.55 polet v London z letalsko družbo British Airways in pristanek na Gatwicku ob 12.05 po lokalnem času. Po opravljenih formalnostih organiziran avtobusni prevoz v LONDON in takojšen panoramski krožni ogled mesta: trdnjava Tower, Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, Hyde park … Kasnejša popoldanska nastanitev v hotelu turistične kategorije. Prosto oz. po želji večerni  sprehod po mestnem jedru  (prevoz z metrojem). Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevozi ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierjeve rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji).  Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in še prosto dopoldne v Londonu za zadnje nakupe ali oglede (v lastni režiji ali s pomočjo našega vodnika). Sledi opoldanski avtobusni transfer na letališče Gatwick. Polet iz Londona z družbo British Airways ob 15.20 in pristanek na letališču v Benetkah ob 18.35. Po želji še organiziran transfer nazaj v Slovenijo.  

CENA:     525 EUR pri najmanj 40 potnikih
                565 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet na relaciji Benetke–London–Benetke z British Airways, vse letališke takse, 1 kos ročne prtljage + 1 velike prtljage za oddajo do 23 kg, 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, transfer iz letališča do hotela in nazaj (vključno s krožnim panoramskim avtobusnim ogledom prvega dne), vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu, odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi): 
- za sobo 1/1 v hotelu = 130 EUR/osebo, 
- za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) =40 EUR/osebo (otroci do 16. leta = 30 EUR), 
- za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice, Celja ali Ljubljane do letališča Benetke in nazaj = 65 EUR/za odraslo osebo, otroci do 18. leta imajo na transfer 30% popusta in plačajo le 45,50 EUR/osebo.

MOŽNA DOPLAČILA vodniku na potovanju: 
- za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 15 GBP,
- za vstopnine v različne muzeje oz. atrakcije po dogovoru, 

MOŽEN POPUST: 
- za otroka do 12 let na dodatnem ležišču = 15% (troposteljne sobe proti potrditvi). 

POMEMBNO:  vstop v Veliko Britanijo je od 1. oktobra 2021 možen le s potnim listom. 
Ob prijavi je potrebno oddati kopijo veljavnega potnega lista.

Pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih.

Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu, notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Priporočamo, da se za obisk muzeja voščenih lutk odločite že ob prijavi na potovanje. Izlet v London lahko  izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.  

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

 

  • otroški popusti
  • za pare
  • odlično vodenje
  • v mestu
  • bogat program
  • kulturno središče
  • potovalna klasika
  • bogata zgodovina
  • priporočeno za skupine
  • čudovita mesta
Določite termin

Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: Letalo

29. apr. 2023 - 2. maj 2023

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

SKUPNA CENA: 655,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava