LJ MB SB

LONDON

4-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Večno atraktivno velemesto in angleška prestolnica s številnimi znamenitostmi: Londonski grad, trg Trafalgar, palača Buckingham, opatija Westminster, četrt Soho ...

ODHOD: 20. februar 2024 | 4 dni | letalo | šifra: LON009
 
Za odhod 28. februarja 2024 kliknite tukaj
 
1. dan: Zbor potnikov na letališču v Zagrebu predvidoma ob 05.00 zjutraj (po želji organiziran transfer iz Slovenije). Polet z nizkocenovno družbo Ryanair ob 07.00 in pristanek na letališču Stansted ob 08.30 po lokalnem času. Po opravljenih formalnostih organiziran prevoz z avtobusom v LONDON in takojšen avtobusni panoramski krožni ogled mesta: trdnjava Tower, Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, Hyde park … Nastanitev v hotelu Ibis Budget London Whitechapel v središču mesta. Prosto popoldne za prve nakupe ali oglede. Po želji možen organiziran odhod v mestno jedro in nazaj z našim vodnikom (prevoz z metrojem). Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji).  Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Organiziran popoldanski transfer na letališče. Polet nizkocenovne družbe Ryanair iz letališča Stansted predvidoma ob 16.45 ter pristanek na letališču v Zagrebu ob 20.00 po lokalnem času. Po želji še transfer nazaj do Ljubljane, Celja in Maribora.
 
CENA:     655 EUR pri najmanj 30 potnikih  
 
CENA VKLJUČUJE: letalski polet z nizkocenovno družbo na relaciji Zagreb-London-Zagreb, vse letališke takse, 1 večji kos ročne prtljage do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 20 cm) + 1 kos manjše ročne prtljage (dimenzij 40 x 20 x 25 cm), 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, transfer iz letališča do hotela in nazaj (vključen krožni avtobusni ogled mesta prvi dan), vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu, slovensko vodenje in organizacijo.
 
MOŽNA DOPLAČILA v agenciji (ob prijavi):
- za sobo 1/1 v hotelu = 180 EUR/osebo, 
- za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) = 40 EUR/osebo (otroci do 16. leta = 30 EUR), 
- za dodaten kos prtljage za oddajo do 20 kg = cca 85 EUR/osebo (cena se spreminja),
- za organiziran transfer iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja oz. Ljubljane do letališča Zagreb in nazaj = 55 EUR/osebo.
 
MOŽNA DOPLAČILA vodniku na potovanju: 
- za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 15-20 GBP,
- za vozovnice za metro za prvi dan popoldan in/ali zadnji dan dopoldan = 10 GBP/osebo/dan,
- za vstopnine v različne muzeje oz. atrakcije po dogovoru, 
 
MOŽEN POPUST: 
- za otroka do 15 let na dodatnem ležišču (z dvema odraslima) = 15% (proti potrditvi). 
 
NASTANITEV bo v hotelu IBIS BUDGET LONDON WHITECHAPEL**+, prenovljen hotel na odlični lokaciji v centru Londona, na meji med 1 in 2 zono, 400 m do prve metro postaje in 1,5 km do londonskega gradu (Tower of London).
 
POMEMBNO:  
- vstop v Veliko Britanijo je od 1. oktobra 2021 možen le s potnim listom. Ob prijavi je potrebno oddati kopijo veljavnega potnega lista.
 
Pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih.
 
Ogled Londona bo potekal vodeno z našim vodnikom. Vključeni so vsi zunanji ogledi po programu, notranji obisk muzeja Victoria & Albert in Britanskega muzeja, kjer ni vstopnine. Za organiziran obisk muzeja voščenih lutk se je potrebno odločiti že ob prijavi na potovanje. Izlet v London lahko  izkoristite tudi za nakupe oz. oglede v lastni režiji.
 
Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

 

  • otroški popusti
  • za pare
  • odlično vodenje
  • v mestu
  • bogat program
  • kulturno središče
  • potovalna klasika
  • bogata zgodovina
  • priporočeno za skupine
  • čudovita mesta

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava