LJ MB SB

LONDON

4-DNEVNO POTOVANJE Z LETALOM

Atraktivno velemesto in prestolnica s številnimi znamenitostmi: Londonski grad, trg Trafalgar, palača Buckingham, opatija Westminster, četrt Soho ...

20. maj, 6. oktober 2021 | 4 dni | letalo | šifra: LON009


1. dan: Zbor potnikov na Brniku ob 08.50 (po želji transfer iz Maribora, Celja ...). Ob 10.50 polet v London z Easyjetom. Pristanek na Lutonu ob 12.20 in avtobusni prevoz v LONDON. Panoramski ogled mesta z avtobusom: trdnjava Tower, Tower Bridge, sv. Pavel, trg Trafalgar, parlament, … Popoldanska namestitev v hotelu. Prosto oz. po želji prvo večerno raziskovanje mesta z vodnikom. Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni ogledi v mestu (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod od trga Piccadily do trga Trafalgar, mimo premierove rezidence na Downing Streetu, do parlamenta in opatije Westminster za zunanji ogled. Ogled menjave straže pred Buckinghamsko palačo, če bo mogoče. Vožnja v Knightsbridge do veleblagovnice Harrods, nato obisk dela znanega muzeja Victoria in Albert. Popoldan (po želji) še ogled muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s ... V večernih urah pa še v živahnejši predel mesta: skozi Soho do Covent Gardna. Nočitev v hotelu.

3. dan: Zajtrk. Nadaljevanje ogledov (prevoz ta dan z metrojem). Sprehod po znani ulici Oxford Street. Ogled Britanskega muzeja, zunanji ogled trdnjave Tower of London in znamenitega mostu Tower Bridge v bližini (notranji ogled po želji).  Z vlakom v Greenwich, sprehod do observatorija in nultega poldnevnika, postanek pri muzejski ladji Cutty Sark … Možnost vožnje z ladjico po Temzi. Nočitev.

4. dan: Zajtrk in še prosto dopoldne v Londonu za individualne oglede oz. obisk katerega izmed številnih muzejev v lastni režiji (oz. s pomočjo našega vodnika), možnost nakupov, ipd. Popoldanski organiziran transfer na letališče Gatwick. Polet iz Londona z družbo Easyjet ob 18.10 in pristanek na Brniku ob cca. 21.25. Po želji še transfer do Celja in Maribora.


CENA: 465 EUR


POPUST ZA HITRE PRIJAVE: - 5% ob rezervaciji in celotnem plačilu do 30.4.2021 (za odhod 6.10.2021).


CENA VKLJUČUJE:
letalski polet na relaciji Ljubljana–London–Ljubljana z Easyjetom, vse letališke takse, 1 kos ročne prtljage (dimenzij 45x36x20 cm), 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, transfer iz let. do hotela in nazaj (vključen krožni avtobusni ogled mesta prvi dan), vozovnice za metro za drugi in tretji dan v Londonu, slovensko vodenje in organizacijo.


MOŽNA DOPLAČILA
v agenciji (ob prijavi):
- za sobo 1/1 v hotelu = 99 EUR/osebo,
- za muzej voščenih lutk (Madame Tussaud's) =35 EUR/osebo (otroci do 15. leta = 30 EUR),
- za dodaten kos prtljage za oddajo do 15 kg = cca 70 EUR/kos na obeh poletih, 
- za prevoz iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja do Brnika in nazaj = 35 EUR/osebo.


MOŽNA DOPLAČILA
vodniku na potovanju: za vstopnine po želji (Tower Bridge = cca. 10 GBP, Tower of London =cca. 25 GBP ...), za vožnjo z ladjico po Temzi = cca. 10-12 GBP.


MOŽNI POPUSTI:
- za otroka do 15 let na dod. ležišču = 10 %
- za 3. odraslo osebo v sobi na dod. ležišču = 5%


POZOR:
nizkocenovni letalski prevoznik je spremenil pogoje za vnos ročne prtljage na avion. Sedaj je v osnovno ceno vključen 1 kos ročne prtljage manjših dimenzij kot prej. Priporočamo dokup 1 kosa prtljage za oddajo do 15 kg za 2 osebi skupaj (oz. 1 kos na sobo).


POMEMBNO:
V času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan.


Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih! Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava