LJ MB SB

SVETE VIŠARJE IN MANGARTSKI JEZERI

1-DNEVNI IZLET

Izlet na priljubljeno romarsko središče "treh dežel" na Velikonočni ponedeljek!

15. avgust 2022 | 1 dan | avtobus | šifra: SVM826

Ko je leta 1360 vaški pastir iz Žabnic na Višarski gori v brinovem grmu našel kip Marije z Jezusom in so na tem mestu postavili kapelico, so tja začeli prihajati romarji od blizu in daleč. Danes tu stoji Marijina cerkev, ki jo vsako leto obišče na tisoče romarjev in turistov.

Odhod iz Maribora ob 5.30 (TPC City), pobiranje potnikov v Slov. Bistrici ob 6.00 (Spar ob AC), v Celju ob 6.30 (dvorana Zlatorog) in v Ljubljani ob 7.30 (parkirišče Dolgi most). Vožnja na Gorenjsko, mimo Jesenic in Kranjske Gore preko Rateč do Mangartskih jezer. Postanek za krajši ogled, sprehod ob jezerih, kavo in osvežitev. Nadaljevanje poti skozi Trbiž do Žabnice. Vzpon z gondolsko žičnico na SVETE VIŠARJE, obisk romarske Marijine cerkve, sprehod po vasi … Prosto za samostojne oglede, nakup spominka in kosilo. Vrnitev v dolino in proti domu. Na poti še krajši postanek na BLEDU. Čas za osvežitev in krajši sprehod ob jezeru. Možnost pokušine blejske kremne rezine. Prihod domov v večernih urah.

CENA: 49 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
             42 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine, parkirnine in pristojbine, vse oglede po programu, vodenje, organizacijo.
Vključena vstopnina: za povratno vozovnico za gondolsko žičnico na Višarje.

MOŽEN POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 6 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 20 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

V času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • seniorji
  • odlično vodenje
  • vključene vstopnine
  • organiziran prevoz
  • potujem sam
  • naravne lepote
  • priporočeno za skupine
Določite termin
Število oseb

BUS

TRAJANJE: 1 dan

PREVOZ: Avtobus

15. avg. 2022 - 15. avg. 2022

OSEBE: 1 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: IZLET

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava