LJ MB SB

SILVESTROVANJE NA JUŽNEM ČEŠKEM

(ČEŠKI KRUMLOV, ČEŠKE BUDEJOVICE, TREBON)

Vabljeni na organizirano silvestrovanje na Južnem Češkem. Elegantno urejen butični hotel v središču mestnega jedra. Atraktiven program!

ODHOD: 30. december 2024 | 3 dni | avtobus | šifra: SC1603
 
1. dan: Odhod iz Ljubljane v jutranjih urah, pobiranje potnikov preko Celja, Slov. Bistrice in Maribora ter vožnja preko Šentilja mimo Gradca, Leobna in Linza. Opoldanski prihod na Češko in še vožnja do enega najlepših čeških mest ČEŠKEGA KRUMLOVA. Ogled starega mesta in zunanjosti gradu ter nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje mesta. V kasnejših popoldanskih urah prihod v ČEŠKE BUDOJEVICE. Nastanitev v GRAND HOTEL ZVON**** v strogem mestnem jedru. Ob hotelu na glavnem trgu v tem času živi tudi novoletni sejem s stojnicami. Večerja v lastni režiji v eni izmed pivnic oz. restavracij v centru mesta. Nočitev v hotelu.

2. dan: Zajtrk. Najprej peš ogled starega mestnega jedra: trg  Premysla Otakara II., Samsonova fontana, mestna hiša, črni stolp, katedrala sv. Mikulaša. Sledi vožnja do znane pivovarne Budvar za voden ogled in pokušnjo njihovega piva. Prosto popoldne v mestnem jedru za nakupe, obisk stojnic na novoletnem sejmu, raziskovanje mesta po svoje. Čas za počitek in pripravo na najdaljšo noč. Ob dogovorjeni uri odhod na silvestrovanje v eno izmed restavracij v centru mesta (doplačilo) ali pa pričakovanje Novega leta v središču Čeških Budojevic na prostem. Srečno 2025!

3. dan: Kasnejši zajtrk in odhod iz mesta v kasnejših dopoldanskih urah. Vožnja v TREBON, znano zdraviliško mesto na južnem češkem z lepo ohranjenim zgodovinskim mestnim jedrom z grajskim kompleksom. Sprehod skozi center mesta za krajši ogled glavnih znamenitosti. Sledi popoldanski povratek nazaj proti Avstriji in avtobusna vožnja mimo Linza proti Gradcu in Šentilju. Prihod v Slovenijo v kasnejših večernih urah.
 
CENA:    330 EUR pri najmanj 40 potnikih  
               360 EUR pri najmanj 30 potnikih
5% POPUST za hitre rezervacije do 31.10.2024*.
 
CENA VKLJUČUJE: 2 x nočitev z zajtrkom v Grand hotel Zvon**** v sobah 1/2 TWC, prevoz s turističnim avtobusom, vse cestnine in parkirnine, vse oglede po programu, odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.    
 
Vključena vstopnina za ogled pivovarne Budvar.
 
MOŽNO DOPLAČILO ob prijavi:
- za sobo 1/1= 140 EUR.
- za Silvestrsko večerjo v restavraciji  = 45 EUR/osebo (3-delni menu, kozarec penine, živa glasba ...).
 
GRAND HOTEL ZVON**** je eleganten, stilsko urejen butični hotel z več stoletno tradicijo in z najboljšo lokacijo v srcu starega mestnega jedra v Čeških Budejovicah. Vse sobe so opremljene s televizorjem, telefonom, minibarom, trezorjem, sušilcem za lase ... Brezplačen Wi-fi na območju celotnega hotela. 
 
*Popust za hitre rezervacije priznavamo za plačilo v gotovini ali nakazilo. Rezervacijo se potrdi s plačilom 30% akontacije ali celotnega zneska. 
 
Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

  • vključene vstopnine
  • organiziran prevoz
  • slovenski spremljevalec
  • center mesta
  • bogata zgodovina
  • skupinski odhod
  • nočitev z zajtrkom
Določite termin

Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 3 dni (2 nočitev)

PREVOZ: lastni prevoz

30. dec. 2024 - 1. jan. 2025

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

CENA NA OSEBO: 313,50 €
SKUPNA CENA: 627,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava