LJ MB SB

NAJDALJŠA NOČ V SZEKESFEHERVARJU

BEST WESTERN PLUS LAKESIDE HOTEL 4*

BLATNO JEZERO, BUDIMPEŠTA, VESZPREM

Vabljeni na organizirano silvestrovanje na sosednjem Madžarskem. Atraktiven program in moderen hotel ob jezeru. Vključena dva glasbena večera z živo glasbo, kjer vas bo zabaval naš ansambel DANCE BAND!

ODHOD: 30. december | 4 dni | avtobus | šifra: NS1601

SZEKESFEHERVAR–najstarejše mesto na Madžarskem, je staro kraljevsko mesto, kjer so dolgo kronali madžarske kralje. Ime mesta v prevodu pomeni »beli grad s sedežem«. Fehervar, kot mu pravijo domačini, leži na odlični poziciji med Blatnim jezerom in prestolnico.

1. dan: ponedeljek, 30.12.2024: 
Odhod iz Ljubljane okoli 6. ure zjutraj. Pobiranje potnikov v Celju, Slov. Bistrici, Mariboru ... Vožnja skozi Prekmurje na Madžarsko preko mejnega prehoda Pince do najbolj znanega madžarskega zdraviliškega kraja HEVIZ, kjer bo postanek za kavico. Nadaljevanje poti skozi Kesthely in naprej ob severni obali BLATNEGA JEZERA. V enem izmed gostišč na poti sledi topla malica. Po okrepčilu vožnja do polotoka TIHANY z zanimivo vasico z ohranjeno arhitekturo, starimi obrtmi, ipd. Postanek za ogled. V zgodnejših večernih urah prihod v SZEKESFEHERVAR in nastanitev v hotelu BEST WESTERN PLUS LAKESIDE****. Večerja s tradicionalnimi madžarskimi jedmi v hotelski restavraciji. Nočitev v hotelu.

2. dan: torek, 31.12.2024: 
Po zajtrku avtobusni izlet v madžarsko prestolnico BUDIMPEŠTO in krožni ogled mestnih znamenitosti: Trg herojev, grad Vajdahunyadi, cerkve sv. Štefana, parlament ... Vmes prosto za kosilo in manjše nakupe v mestnem jedru. Sledi še vzpon na grajski grič do znamenite ribiške utrdbe in Matijeve cerkve na hribu Buda ob grajskem kompleksu. Popoldanska vrnitev v hotel in priprava na najdaljšo noč. Predvidoma ob 20. uri začetek silvestrovanja v hotelski restavraciji z bogato SILVESTRSKO VEČERJO z vključeno pijačo in živo glasbo z ansamblom DANCE BAND. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur.

3. dan: sreda, 1.1.2025: 
Kasnejši zajtrk. V opoldanskem času odhod na novoletni izlet v VESZPREM – mesto kraljic, ki je v letu 2023 nosilo tudi naziv evropske prestolnice kulture. Sprehod na grajski grič do znamenitega gradu, katedrale sv. Mihaela, škofovske palače, kapele kraljice Gizele, ... Nekaj prostega časa v mestnem jedru, nato vrnitev nazaj v Szekesfehervar v hotel. Večerja in NOVOLETNI PLES, ponovno z našim ansamblom. 

4. dan: četrtek, 2.1.2025: 
Zajtrk. Odhod iz hotela v dopoldanskih urah in najprej ogled glavnih znamenitosti v starem jedru SZEKESFEHERVARJA: kompleks nekdanje kronske katedrale (kjer je bila kronana tudi Barbara Celjska), škofovska palača, katedrala sv. Štefana, kip tete Kati ... Sledi vožnja ob južni obali Blatnega jezera do SIOFOKA, znanega letoviškega kraja ob jezeru. Krajša panoramska vožnja, postanek za sprehod do jezera in prosto za kosilo. Popoldanski povratek po avtocesti nazaj proti Sloveniji. Povratek v Maribor, Celje oz. Ljubljano v zgodnejših večernih urah. 


CENA:   599 EUR pri najmanj 80 potnikih


CENA VKLJUČUJE: 3 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu BW PLUS LAKESIDE**** (samopostrežne večerje in zajtrki, svečana silvestrska večerja bo kombinacija strežbe in samopostrežnega bifeja z vključeno pijačo in polnočnim šampanjcem), turistična taksa, živa glasba dva večera z našim ansamblom DANCE BAND, toplo malico na poti prvega dne, vse oglede po programu, prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA: 
- za sobo 1/1 = 130 EUR (število enoposteljnih sob je omejeno), 

MOŽNI POPUSTI na dodatnem ležišču: 
- tretja odrasla oseba = 15%
- otrok do 12. leta (skupaj z 2 odraslima) = 30%
Troposteljne sobe proti potrditvi.

Za pravo praznično vzdušje in kvalitetno raznovrstno plesno glasbo za Silvestrovo in Novoletni ples, bo  skrbel slovenski ansambel DANCE BAND.

BEST WESTERN PLUS LAKESIDE HOTEL**** je  moderen hotel za poslovneže s 86 sobami. Prostorne sobe ( 20m2 in več) so opremljene s telefonom, televizorjem, trezorjem, mini hladilnikom, klimo, sušilnikom za lase, brezplačnim WI-FI-jem, aparatom za kavo/čaj ... Hotelska ponudba obsega še recepcijo, bar, restavracijo, več konferenčnih dvoran, manjšo savno in fitnes. Hotel se nahaja ob jezeru Csónakázó in je dober kilometer oddaljen od centra Szekesfehervarja. 
Hotel BW PLUS LAKESIDE je tudi 2-kratni dobitnik nagrade »Business Excellence« (v letu 2019 in 2024) za najboljši poslovni hotel na Madžarskem.  

*Popust za hitre rezervacije priznavamo za plačilo v gotovini ali nakazilo. Rezervacijo se potrdi s plačilom 30% akontacije ali celotnega zneska. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

  • fitness
  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
  • dobra lokacija
  • živa glasba
  • ples
  • jezera
  • moderno
  • skupinski odhod
  • polpenzion s pijačo
  • vključena topla malica
Določite termin

Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: Avtobus

30. dec. 2024 - 2. jan. 2025

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

CENA NA OSEBO: 599,00 €
SKUPNA CENA: 1.198,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava