LJ MB SB

SILVESTROVANJE V ALBANIJI

4 DNEVNI PROGRAM

Vabljeni na organizirano silvestrovanje v Albaniji. Luksuzen hotel, kateri velja za najboljšega na albanski obali. Silvestrovanje z živo glasbo v hotelu + vključena silvestrska večerja!

30. december 2024 | 4 dni | letalo | šifra: SA1325

1. dan: ponedeljek, 30.12.2024: 
Zbor potnikov na letališču Brnik ob 07.40 zjutraj. Ob 09.40 polet letala Air Serbia proti Beogradu. Tam prestop na drugo letalo in ob 14.35 pristanek na letališču v Tirani. Po ureditvi formalnosti sledi takojšnja vožnja v albansko prestolnico TIRANO in krožni ogled: Skenderbegov trg, urni stolp, opera, nacionalna knjižnica, Ethem Begova mošeja, gledališče, ostanek enega izmed zloglasnih bunkerjev ... Po krajši pavzi v središču mesta še organiziran transfer do obmorskega letovišča Golem v bližini Drača. Nastanitev v hotelu PREMIUM BEACH*****. Pijača dobrodošlice, večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: torek, 31.12.2024: 
Zajtrk v hotelu. Prost dan za kopanje v hotelskem bazenu, koriščenje wellnessa ali sprehode v okolico. Po želji izlet v KRUJE in DRAČ  (Vožnja v staro albansko prestolnico Kruje in ogled Skenderbegove trdnjave in muzeja, čas za nakup tipičnih spominkov na tamkajšnjem bazarju ... povratek na obalo in vožnja mimo pristanišča in ogled starega jedra Drača z mestnim obzidjem in amfiteatrom, ortodoksno cerkvijo, beneškim stolpom, mestno hišo, mošejo ...... Popoldanska vrnitev v hotel ob obalo, počitek in priprava na najdaljšo noč). Zvečer začetek bogate SILVESTRSKE VEČERJE v hotelski restavraciji z živo glasbo in zabavnim programom (pijača vključena ves večer). Polnočni šampanjec, ognjemet in zabava do zgodnjih ur. Večerja, živa glasba, zabava in nočitev v hotelu. 

3. dan: sreda, 1.1.2025: 
Kasnejši zajtrk v hotelu. Prost dan za koriščenje hotelskih storitev oz. po želji novoletni izlet v  BERAT – mesto tisočerih oken, ki velja za eno najstarejših in tudi najlepših (vožnja do Berata, ogled gradu, sprehod po mestni promenadi ...). Večerja v hotelski restavraciji, zabava in nočitev v hotelu.

4. dan: sreda, 2.1.2020: 
Zajtrk v hotelu in prosto dopoldne v letoviškem kraju (tudi čas za zadnje kopanje oz. koriščenje wellnessa ...). Sledi opoldanski transfer na letališče v Tirani. Polet letala ob 15.05. proti Beogradu. Prestop na drugo letalo in še polet nazaj na letališče v Ljubljani, kjer bo pristanek predvidoma ob 19.50. Zaključek potovanja. 

CENA: 940 EUR   
5% POPUST za hitre rezervacije velja do 31.10.2024.

CENA VKLJUČUJE: letalski poleti na relaciji Ljubljana-Beograd-Tirana in nazaj, vse letališke takse, vključen 1 kos prtljage za oddajo do 23kg, 3 x nočitev s polpenzionom (vključno s silvestrsko večerjo z vključeno pijačo) v hotelu Premium Beach***** v sobah 1/2 TWCB, živo glasbo dva večera, uporabo notranjega bazena, parne kopeli, savn in fitnesa, transfer iz letališča Tirana do hotela in nazaj (vključno z ogledom Tirane prvega dne), spremstvo slovenskega vodnika, celotno organizacijo. 

MOŽNI POPUSTI na dodatnem ležišču:
- otroci do 12. leta 15%,
- odrasli 5%.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: 
- za sobo 1/1 = 165 EUR,
- za sobo s pogledom na morje = 50 EUR/sobo,
- za izlet v Kruje in Drač (prevoz, lokalno vodenje, vstopnina za Skenderbegovo trdnjavo in muzej) = 45 EUR/osebo,
- za izlet v Berat (vključen prevoz, lokalno vodnje, vstopnina za grad) = 40 EUR/osebo,
- za povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do Brnika = 45 EUR/osebo.
Za izvedbo izletov v Kruje in Drač ter v Berat je potrebno min. 20 oseb.

Pridržujemo si pravico do izvedbe izletov v spremenjenem zaporedju.

Hotel PREMIUM BEACH***** sodi med najboljše hotele na albanski obali. Novejši luksuzni resort neposredno ob široki peščeni plaži.  Hotel ima 114 luksuzno opremljenih sob (klima, lcd-tv, telefon, sef, sušilec za lase, balkon, mini bar, brezplačen Wi-fi), več barov, osrednjo in a-la carte restavracijo, zunanji bazen, otroški bazen, notranji bazen, fitnes, wellness (savna, jakuzzi in parna kopel vključeni v ceno, masaže in lepotni tretmaji z doplačilom ...).  Do mesta Drač je cca. 10 km, do prestolnice Tirana 40 km in do letališča 40 km.

*Popust za hitre rezervacije priznavamo za plačilo v gotovini ali nakazilo. Rezervacijo se potrdi s plačilom 30% akontacije ali celotnega zneska. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in letalskega prevoznika!

 

  • klima
  • direktno na plaži
  • notranji bazen
  • bazen
  • bogata wellness ponudba
  • odlična restavracija
  • dobra lokacija
  • živa glasba
  • silvestrska večerja vključena
  • skupinski odhod
  • polpenzion s pijačo
  • peščena plaža
  • balkon
Določite termin

Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 4 dni (3 nočitev)

PREVOZ: Letalo

30. dec. 2024 - 2. jan. 2025

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

CENA NA OSEBO: 893,00 €
SKUPNA CENA: 1.786,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava