LJ MB SB

COSTA - NA VOLJO RAZLIČNE KRIŽARKE

COSTA PONUDBA: "NEVER ENDING SUMMER" do -30% POPUSTA

VELJA ZA REZERVACIJE DO 12.08.2024

"NEVER ENDING SUMMER" do -30% POPUSTA (velja za rezervacije do 12.08.2024)

Popust »do 30%« se nanaša na izbor križarjenj, označenih z oznako »Never Ending Summer«. Namenjena je dvoposteljni notranji kabini v tarifi My Cruise. Pristaniške takse so vključene v ceno. Izključeni so stroški hotelskih storitev/napitnine (11 € odrasla oseba/noč, otroci, starejši od 4 let 5,5 €/noč), ki jih je mogoče plačati vnaprej ali dnevno bremeniti na krovu ladje, vsa zavarovanja, morebitne pijače, morebitni leti, če niso vključeni, in izleti. Otroci do 18. leta starosti potujejo brezplačno, razen pristaniških taks, če si delijo kabino z dvema odraslima osebama. Ponudbo je mogoče kombinirati s popusti, namenjenim gostom C|Club-a. Ni je mogoče kombinirati z drugimi promocijami.

Akcija "Never Ending Summer" velja:
- za rezervacije opravljene med 20. junijem 2024 in 12. avgustom 2024.
- na izbranih odhodih od 31. avgusta 2024 do 14. marca 2025.

Ponudba ima omejeno razpoložljivost do porabe kabin s popustom, rezerviranih za izbrani odhod, za vse standardne cene (My Cruise, All Inclusive in Super All Inclusive).

C|klubski popusti so različni za vsako klubsko raven (modra 5%, bronasta 10%, srebrna 15%, zlata in platinasta 20%) in veljajo za vse potnike v isti kabini, razen za mladoletne osebe. Popusti veljajo za ponudbe po tarifi MyCruise, All Inclusive in Super All Inclusive in se seštevajo z vsemi promocijami, ki veljajo za te cene; veljajo samo za ceno križarjenja: ne morejo se uporabiti za lete, pakete pijač, poti in transferje, pristaniške takse in, kjer je primerno, obalne izlete, kot tudi za prilagoditve stroškov zavarovanja in/ali goriva. C|Club popusti ne veljajo za rezervacije po preferencialnih cenah.

 

Priložene ponudbe so osvežene na dan 26.07.2024 (cene so po osebi v dvoposteljni kabini). Cene se lahko spremenijo, saj je odvisno od ponudbe in povpraševanja, zato priporočamo hitro rezervacijo. Vse dodatne informacije so vam na voljo v agenciji SAJKO!

 

Kaj vključuje cena My Cruise?
• Izbira kabine
• polni penzion: zajtrk, kosilo, večerja in prigrizki
• Zbiranje točk Costa 

Kaj je vključeno v My All inclusive?
• polni penzion: zajtrk, kosilo, večerja in prigrizki
• Paket My Drinks (vključena 1 steklenica 0,5 l vode na dan na osebo)
• Izbira kabine
• Izbira časa za večerjo
• Zbiranje točk Costa + popust pri naslednjem križarjenju (če izberete apartma, bo vključen paket pijač My Drinks Plus + 24-urna storitev strežaja. Paket pijač vključuje neomejeno število pijač tudi s premium etiketami + pijače v mini baru)

My Drinks vključuje: Neomejeno ponudbo na kozarec, vključno s pestro izbiro vin, žganih pijač, piva, viskija, vermuta in koktajlov + topli napitki, kave, brezalkoholne pijače + 1 steklenica 0,5 l vode na dan na osebo.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava