LJ MB SB

OTOK MALLORCA - AKTIVNE POČITNICE NA BALEARIH

HOTEL REINA DEL MAR***

Aktivne počitnice na otoku sonca in možnost izletov v okolico. Vključeni polpenzioni, transferji na destinaciji, ogled prestolnice Palma, slovenski predstavnik-vodnik in letalski poleti iz Ljubljane!

ODHOD: 6. september 2024 | 7 dni (6 nočitev) | letalo | šifra: OM1362

1. dan: Zbor potnikov na letališču Brnik. Polet letala družbe Swissair ob 10.40 proti Zurichu, tam prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet proti Balearom s predvidenim pristankom ob 17.30 na letališču Palma na otoku MALLORCA. Sledi še organiziran transfer do hotela REINA DEL MAR***, ki leži v bližnjem obmorskem letovišču EL ARENAL. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Po zajtrku ogled (prevoz z linijskim avtobusom) otoške prestolnice PALME: mestno središče z znamenito katedralo, La Almudaino, mestno hišo, pokrito tržnico ... Še nekaj prostega v centru mesta, organizirana vrnitev v hotel, prosto popoldne za kopanje, večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prost dan v hotelu in na plaži za kopanje in druge aktivnosti. Po želji celodnevni izlet po severnem in zahodnem delu otoka (vasica Inca, ribiška vas Porto Pollensa, slikoviti polotok Formentor s svetilnikom, kraj Valldemosa, kjer je živel tudi skladatelj Chopin ...). Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku možnost organiziranega izleta na vzhodni del otoka do mesteca Porto Cristo za ogled znamenite Zmajeve jame in obisk tovarne biserov v kraju Manacor. Večerja v hotelu.

5.–6. dan: Polpenzioni v hotelu. Prosto v letoviškem kraju za kopanje, različne športne aktivnosti, samostojno odkrivanje otoka, odhod v mesto Palmo z lokalnim avtobusom ... Po želji bodo organizirani še kakšni dodatni izleti (vožnja z ladjico, obisk katerega izmed zabaviščnih parkov, itd.)

7. dan: Zajtrk in še prosto za kopanje in zadnje opravke v letoviškem kraju. Popoldanski transfer na letališče in polet letala družbe Swissair iz Palme ob 16.05 proti Frankfurtu. Prestop na drugo letalo in takojšen nadaljevalni let v Ljubljano, kjer bo pristanek predvidoma ob 19.35 uri. Zaključek potovanja (po želji še organiziran transfer nazaj v Slovenijo).

Hotel REINA DEL MAR*** je le 300 m oddaljen od plaže v letovišču El Arenal na južni obali otoka Mallorca. Hotel ima 180 sob v 9 nadstropjih. Sobe so klimatizirane, opremljene s SAT-tv, telefonom, wifi-jem, kopalnico, balkonom ...  V hotelu je restavracija (samopostrežni zajtrk in večerja), bar, zunanji bazen z ležalniki in senčniki (omejeno število), .... Do centra letoviškega mesteca je cca 300 m, do mesta Palma je cca 15 km, do tja je tudi redna povezava z lokalnim avtobusom.

CENA: 850 EUR pri najmanj 30 potnikih
              895 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet z Swissair/Lufthanso na relaciji Ljubljana–Zurich–Palma de Mallorca in Palma de Mallorca–Frankfurt–Ljubljana, vključene vse letališke takse in 1 kos velike prtljage za oddajo do 23 kg, 6 x polpenzion v hotelu Reina del Mar*** v sobah 1/2 TWC, povratni transfer iz letališča do hotela na Mallorci, organiziran ogled mesta Palma (koriščenje javnega prevoza), spremstvo slovenskega predstavnika in celotno organizacijo.

POPUSTI na dodatnem ležišču: otrok do 11. leta (z dvema odraslima) = 15%, tretja odrasla oseba v sobi = 5%.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 285 EUR (število enoposteljnih sob je omejeno),
- za povratni prevoz iz Maribora do letališča Ljubljana = 45 EUR/osebo,
- za različne izlete po otoku in obisk zabaviščnih parkov (cene naknadno).

POMEMBNO:
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta,
- cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni cena programa. Za zagotovitev čim ugodnejših pogojev in ugodne cene potovanja toplo priporočamo čimprejšnjo prijavo.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

  • klima
  • družini prijazno
  • active
  • naravne lepote
  • čudovita mesta
  • za mlade po srcu
  • skupinski odhod
  • polpenzion
  • v priljubljenem letovišču
  • vključen letalski prevoz
Določite termin

Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 7 dni (6 nočitev)

PREVOZ: Letalo

6. sep. 2024 - 12. sep. 2024

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: AKTIVNE POČITNICE

CENA NA OSEBO: 850,00 €
SKUPNA CENA: 1.700,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava