LJ MB SB
 • Domov
 • Potovanja
 • AKTIVNE POČITNICE NA SLOVENSKI OBALI (PORTOROŽ) - Slovenija

AKTIVNE POČITNICE NA SLOVENSKI OBALI (PORTOROŽ) - Slovenija

4-DNEVNI PROGRAM

25. marec 2021 | 4 dni | avtobus | šifra: AS1460


1.dan:
Odhod iz Maribora ob 07.00 uri. Pobiranje potnikov v Slov. Bistrici, Celju in Ljubljani. Vožnja z vmesnim postankom v smeri obale. Vzpon na SOCERB odkoder se nudi čudovit razgled na koperski in tržaški zaliv. Nato mimo Kopra do IZOLE. Krajši ogled mestnega jedra s palačo Besenghi in cerkvijo sv. Mavra. Spoznali boste legendo o beli golobici in obiskali hišo morja IZOLANA, ki prikazuje preteklost mesta in njen obmorski značaj. Nadaljevanje poti do STRUNJANA. Obisk solinarske hiše v krajinskem parku ter ogled razstav in filma o Krajinskem parku Strunjan. Namestitev v enem izmed hotelov Lifeclass**** v Portorožu, čas za prvo kopanje v hotelskih bazenih in počitek. Večerja in nočitev.  

2.dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje v notranjih bazenih in možnost sprehodov, najema koles ter druge aktivnosti. Možnost poldnevnega izleta v osrčje Istre z domačim istrskim kosilom (doplačilo). Večerja in nočitev v hotelu.

3.dan: Zajtrk. Prost dan za kopanje, možnost koriščenja storitev wellnessa (doplačila) ter druge aktivnosti. Možnost poldnevnega izleta v Trst z ogledom vrtov dvorca Miramare (doplačilo). Večerja in nočitev v hotelu.

4.dan: Zajtrk. Čas za zadnje kopanje, napitek v kavarni ali sprehod po okolici, nato slovo od obale ter vožnja do PIRANA in peš ogled starega mestnega jedra (Tartinijev trg in spomenik, Benečanka, mestna hiša, akvarij ...). Vzpon do cerkve Sv. Jurija. Prosto za nakup spominka, napitek, samostojno odkrivanje mesta ... V nadaljevanju kratka panoramska vožnja skozi Portorož do Seče, kjer boste obiskali vrt kaktusov. Ogled in možnost nakupa. Slovo od obale ter vožnja proti Notranjski. Povratek domov pozno popoldne.

Hoteli Lifeclass (Neptun, Apollo, Mirna) so sodobno in elegantno opremljeni in so s pokritimi hodniki povezanimi z bazenskim kompleksom s termomineralno vodo in Terme & Wellness centrom. Gostje imajo vključeno uporabo notranjih bazenov z ogrevano morsko in termalno vodo, hotelsko animacijo, uporabo fitnessa do 12. ure in vstop v Casino. Nameščeni boste v enem izmed hotelov****. Ime hotela bo znano cca. teden dni pred odhodom.

Možnost koriščenja TURISTIČNEGA BONA (za nočitev z zajtrkom)!

CENA:
315 EUR (ali bon v višini 150 EUR + 165 EUR) pri najmanj 25 potnikih,
340 EUR (ali bon v višini 150 EUR + 190 EUR) pri najmanj 20 potnikih,
380 EUR (ali bon v višini 150 EUR + 230 EUR) pri najmanj 15 potnikih. 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom (minibusom) po programu, cestnine in parkirnine, 3 x polpenzion v enem izmed hotelov Lifeclass**** v Portorožu v sobah 1/2 TWC, vse oglede po programu, slovensko vodenje/spremstvo in organizacijo.

Vključeni vstopnini: za Hišo morja Izolana in vrt kaktusov.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za 1/1 sobo = 75 EUR
- za poldnevni izlet v osrčje Istre (vključen prevoz, vodenje, vstopnini za hišo Vrešje in Tonino hišo ter domače istrsko kosilo) = cca. 49 EUR*,
- za poldnevni izlet v Trst in vrtove dvorca Miramare (vključen prevoz in vodenje) = cca. 21 EUR*
* ponujeni poldnevni izleti bodo izvedeni ob udeležbi najmanj 6 oseb. Cene izletov so informativne. Podrobnejše informacije prejmete pred odhodom. 

- za prevoz iz Murske Sobote = 15 EUR/osebo (min. 4 potniki),

MOŽNI POPUSTI:
- za otroka do 12. leta (z dvema odraslima) = 25%,
- za 3. osebo v sobi na dod. ležišču = 5%

POMEMBNO: Celoten program bo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izveden v skladu s priporočili NIJZ. Vsi udeleženci bodo ob prijavi prejeli podrobnejša navodila oz. priporočila v tej zvezi. 


Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 • klima
 • animacijski program
 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • družini prijazno
 • notranji bazen
 • fitness
 • active
 • bogata wellness ponudba

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava