LJ MB SB

MEĐIMURJE IN VARAŽDIN

ENODNEVNI IZLET

Ogled Varaždina, Sv. Martin na Muri: ogled etnografske zbirke »Jen den v živleju mlinara Franca Žalara«, vinska cesta Štrigova in pokušnja vin v kleti ... Možen ogled mlina na Muri in vzpon na razgledni stolp Štrigova.

ODHOD: 13. april 2024 | 1 dan | avtobus | šifra: MEV557

Odhod iz Ljubljane (parkirišče Dolgi most) ob 5. uri. Pobiranje potnikov ob 6. uri v Celju (dvorana Zlatorog), ob 6.30 v Slov. Bistrici (Spar ob AC) in ob 7.00 v Mariboru (TC City). Vožnja proti Ptuju in Zavrču ter naprej na Hrvaško. Obisk enega najlepše urejenih hrvaških mest, VARAŽDINA, ki ga krasijo številni baročni kulturnozgodovinski spomeniki: dvorec Stari grad, mestni muzej, knjižnica ... Tudi ogled lepo urejenega pokopališča. Po osvežitvi vožnja mimo Čakovca do Sv. Martina na Muri. V centru za obiskovalce ogled moderne interaktivne etnografske zbirke »Jen den v živleju mlinara Franca Žalara«. Možen ogled mlina na Muri in vožnja z brodom (doplačilo). Topla malica v  bližini. Nazadnje še pot skozi Štrigovo v osrčje Međimurja na spoznavanje vinske ceste Štrigova. Ob njej čez leto pripravljajo številne z vinom povezane prireditve. Pokušnja vin v eni izmed kleti. Po želji tudi vzpon na razgledni stolp ŠTRIGOVA na Mađerkinem bregu (doplačilo, ogled zahteva nekaj hoje). Vrnitev v Slovenijo zgodaj zvečer.

CENA: 69 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
              78 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vse oglede po programu, toplo malico, pokušnjo vin, vodenje in organizacijo.
Vključena vstopnina: za etnografsko zbirko.

MOŽNA DOPLAČILA na poti: mlin na Muri in vožnja z brodom = 4 EUR, razgledni stolp Štrigova =cca. 4 EUR (skupinska vstopnica = 3 EUR/os.).

MOŽEN POPUST: otrok do 12 let 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: Cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. Pri manjšem številu udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 8 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). Če bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: (02) 80 51 807. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • vključene vstopnine
  • organiziran prevoz
  • naravne lepote
  • skupinski odhod
  • vključena topla malica
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava