LJ MB SB

PUSTNO RAJANJE V BELJAKU

ENODNEVNI IZLET

Ogled Celovca, vasica Otok (Maria Wörth), prisostvovanje veliki pustni povorki v Beljaku. Vključen pustni krof in aperitiv!

ODHOD: 10. februar 2024 | 1 dan | avtobus | šifra: PRB165

Odhod iz Maribora ob 5.30 (TPC City). Pobiranje potnikov ob 6. uri v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.30 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.30 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja v smeri Gorenjske in naprej do CELOVCA, prestolnice avstrijske Koroške. Peš sprehod po mestnem jedru, kjer bo že čutiti pravo pustno razpoloženje, in ogled: farna cerkev, Stari trg, Deželni dvorec, Novi Trg, Benediktinski trg.  Nadaljevanje vožnje ob VRBSKEM JEZERU. Postanek v turistični vasici OTOK (Maria Wörth) in sprehod do romarske cerkve na polotoku, nato pa občudovanje zimske podobe jezera z vožnjo ob južni obali. Zgodaj popoldan prihod v BELJAK, ki je med koroškimi mesti najbolj znan po svojih pustnih prireditvah. Prisostvovanje veliki PUSTNI POVORKI. Vrnitev proti domu, zgoden večerni prihod v Slovenijo. 

CENA: 41 EUR iz Maribora, Sl. Bistrice in Celja
              34 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestnine in parkirnine, oglede po programu, pustni krof in aperitiv, vodenje in organizacijo.

POPUST: otrok do 12 let = 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: Cene veljajo ob udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. Pri manjšem številu udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 7 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). Če bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonitem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

POMEMBNO: V času objave programa natančen program karnevala še ni bil objavljen, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program in vrstni red ogledov. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • organiziran prevoz
  • v mestu
  • živa glasba
  • za mlade po srcu
  • karneval
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava