LJ MB SB

Olga Boutique Hotel sup. ***

Grčija - Lefkas - Nidri

Lega: Očarljiv družinsko voden aparthotel, obdan z lepo urejenim vrtom, leži le 120 m od prodnate plaže Alikes. Do glavnega mesta Lefkas je 4 km, do najživahnejšega letovišča na otoku Nidrija pa 12 km.
Ponudba: Aparthotel nudi svojim gostom recepcijo z brezplačnim WiFi-jem in najemniškimi sefi, bar, otroško igrišče in nov bazen. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenu in na plaži. Posebnost aparthotela so tečaji grške kuhinje, občasna možnost večerje, pri kateri se potrudijo uporabiti čim več domačih sestavin.
Nastanitev: Vsi prijetno opremljeni superior studii imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, brezplačen WiFi, kombiniran dnevno-spalni prostor s kuhinjsko nišo in balkon. Studii deluxe gf so enako opremljeni s tem, da so bili pred kratkim obnovljeni. Junior suite so enako opremljene s tem, da je oprema prestižnejša in so novejše, saj so bile zgrajene leta 2017. Suite deluxe so opremljene enako kot studii, le da imajo ločeno spalnico.Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk, občasno s kakimi domačimi sestavinami.
  • bazen
  • pohodništvo, kolesarjenje
  • wifi
  • masaža
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava