LJ MB SB

Villa Theodora ***

Grčija - Lefkas - Nikiana

Lega: Popolnoma nov kompleks s studii in apartmaji se nahaja v obalni vasici Nikiana le 150 m od lepe peščeno-prodnate plaže. Nedaleč stran najdete taverne, restavracije, trgovinice, kavarno, lekarno in pekarno. Do najživahnejšega letovišča na otoku Nidrija je 8 km, do glavnega mesta pa 9 km.
Ponudba: Sodoben kompleks, sestavljen iz treh stavb, nudi svojim gostom otroško igrišče, parkirišče, bazen in prijetno teraso za sončenje s senčniki in ležalniki.
Nastanitev: Vsi prostorni, 30m2 veliki, stilsko opremljeni studii, ki se ponašajo z veliko naravne svetlobe, imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, sef, TV, brezplačen WiFi, kombiniran dnevno-spalni prostor s kuhinjskim kotičkom s pečico ter balkon ali teraso s pogledom na bazen. Družinski studii so enako opremljeni, le da imajo poleg dnevno-spalnega prostora še v nadstropju prostor z dvema enojnima posteljema. Apartmaji so opremljeni enako, le da so prostornejši oz. veliki kar 54 m2, imajo kopalnico s kadjo ter ločeno spalnico. Maisonette so enako opremljene, s tem da so velike kar 108 m2 in imajo v prtličju dnevni prostor ter v nadstropju tri spalnice. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Čiščenje vsak dan, menjava brisač in posteljnine dvakrat tedensko.
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava