LJ MB SB

TERME LENDAVA

THERMAL RESORT LENDAVA 3*

Thermal Resort Lendava povezuje hotel, apartmajsko naselje in kamp, vse pa spremlja bogata dopolnilna termalna ponudba, ki poskrbi za duha in telo.

TERME LENDAVA, THERMAL RESORT LENDAVA ***

Thermal Resort Lendava povezuje hotel, apartmajsko naselje in kamp, vse pa spremlja bogata dopolnilna termalna ponudba, ki poskrbi za duha in telo. Našim gostom nudimo vse, kar potrebujejo za sproščujoč in udoben pobeg od vsakdanjega življenja. Pohvalimo se lahko z visokokakovostnimi storitvami, ki so jih naši gostje deležni ne glede na izbiro nastanitve. Naše osebje je poznano po svoji prijaznosti, strokovnosti in predanosti gostom.

Resort se nahaja na robu najbolj vzhodnega Slovenskega mesta – Lendava, tik pod vznožjem slikovitih Lendavskih goric, na nadmorski višini 160 m, nedaleč stran od državne meje z Madžarsko in Hrvaško. Do mejnega prehoda z Avstrijo je 38 km.

Sredi pokrajine znane po svojih vinorodnih goricah, kjer domujejo štorklje in kjer čas hiti počasneje, si privoščite sprostitev v edinstveni parafinski termalni vodi, kakršne drugje v Evropi ne boste našli. Voda polna parafina je poznana po svoji unikatni zeleni barvi, ki blagodejno vpliva na tegobe mišičnega gibalnega sistema in zagotavlja popolno sprostitev. Fosilno zdravilna hiper termo-mineralna voda je naravno zdravilno sredstvo in ima ob izviru temperaturo 62ºC.

Vodni navdušenci boste na svoj račun prišli v termalni rivieri, ki sestoji iz osmih bazenov z zdravilno parafinsko vodo, ki se razprostirajo na 1849 m². V termalnem kopališču hotela so na voljo notranji in zunanji bazeni s termomineralno vodo, ki jih dopolnjujejo slapovi, vodne masaže in hitra reka. Najmlajši se lahko zabavajo v bazenu s tobogani, v poletnih mesecih pa bo za osvežitev poskrbel olimpijski bazen. Tukaj boste našli še poseben bazen z edinstveno termalno vodo s parafinom.

Resort pa je idealna izbira tudi za vse, ki želijo dopust preživeti bolj aktivno – je odlična izhodiščna točka za pohodnike in kolesarje. V okolici hotela so namreč številne označene pohodne in kolesarske poti.

Za dodatno razvajanje vam je na voljo tudi naš wellness center s savnami in raznovrstnimi masažami. Pustite se razvajati in sprostite svoje mišice – telo vam bo hvaležno.

Hotel nudi vse kar potrebujete za udoben oddih. Izbirate lahko med udobnimi eno- ali dvoposteljnimi sobami in suitami, ki nudijo dodaten dnevni prostor. Sobe imajo pogled na hotelski park z bazeni ali na parkirišče. Ne glede na smer pogleda pa vam vse sobe razkrivajo čudovito zeleno okolico lendavskega podeželja ali okoliških vinogradov.

Apartmaji: moderni apartmaji v samem srcu neokrnjene narave se nahajajo v neposredni bližini hotela Thermal Resort Lendava. Apartmajskim gostom je na voljo celotna športno-rekreativna ponudba hotelskega kompleksa. S svojo prostornostjo so idealna izbira za družine in vse, ki si želijo več neodvisnosti.

SAJKO – AKCIJA APRIL – MAJ 2024

Lendava, THERMAL RESORT LENDAVA 3*, cena za POLPENZION v €/osebo/dan
  29.3. - 1.4.2024 1.4. - 26.4.2024 26.4. - 5.5.2024
HOTEL Hotel poln.
60 66
APARTMAJSKO NASELJE 62 59 63
NAJBOLJŠA CENA
HOTEL v terminu 1.4.-3.4. in 19.4.-21.4.2024
= 55 EUR

Minimalno bivanje 2 noči

 

CENA VKLJUČUJE:
- Namestitev v dvoposteljni sobi v hotelu ali apartmaju,
- Polpenzion: samopostrežni zajtrk in samopostrežna večerja,
- Neomejeno koriščenje termalnih bazenov z edinstveno parafinska termo-mineralno vodo (rekreacijski bazen, bazen gejzir, zimsko-letni bazen, bazen grozd, notranji bazen, otroški bazen),
- Nočno kopanje v petek in soboto do 22. ure,
- Kopanje na dan prihoda in na dan odhoda,
- 1x na dan vstop v savne,
- Uporaba kopalnega plašča (za odrasle),
- Vodna gimnastika večkrat tedensko
- Živa glasba v petek ali soboto,
- Razpisan animacijski program (telovadba na prostem, delavnice, družabne igre, domača tržnica ipd.; V času velikonočnih in prvomajskih počitnic poseben animacijski program za otroke in družine z Vitezom Miho in njegovimi dogodivščinami.),
- Brezplačni Wi-Fi,
- Brezplačno parkiranje.

Otroški popusti – velja za hotel in apartmajsko naselje (v sobi z dvema odraslima osebama):
- 1 otrok do 3,99 let brezplačno (brez lastnega ležišča, uporaba otroške posteljice je brezplačna).

Otroški popusti – velja za apartmajsko naselje (v apartmaju z dvema odraslima osebama):
- Brezplačno za otroke do 3,99 let
- 50% popust za drugega otroka do 11,99 let
- otroci 12 do 17,99 let doplačilo 35 EUR na otroka na noč

Otroški popusti – velja za apartmajsko naselje V ČASU VELIKONOČNIH IN PRVOMAJSKIH POČITNIC (v apartmaju z dvema odraslima osebama):
- Brezplačno za otroke do 3,99 let
- Brezplačno za 1. (enega) otroka do 11,99 let.
- 50% popust za drugega otroka do 11,99 let
- otroci 12 do 17,99 let doplačilo 35 EUR na otroka na noč

Možno doplačilo : za enoposteljno sobo 16 EUR/osebo/noč

Obvezno doplačilo na recepciji:
- Turistična taksa za odrasle 1,94 EUR/osebi/noč
- Turistična taksa za otroke 7-18 let 0,97 EUR/osebi/noč
- Enkratna prijavnina 1 EUR/osebo/bivanje

  • animacijski program
  • za pare
  • notranji bazen
  • bazen
  • fitness
  • zdravilišče
  • wifi
  • masaža
  • za mlade
  • savna
  • udobno
  • naravne lepote
  • brezplačno parkiranje
  • polpenzion
  • v priljubljenem letovišču

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava