LJ MB SB

Alkionis Beach Appartments ***

Grčija - Kreta - Rethymnon

Lega: ob manjši peščeno prodnati plaži (ob visoki plimi kopanje tik ob hotelu ni možno), 9 km od mesta Rethymnon, 77 km od letališča Chania.

Hotelska ponudba: urejeno hotelsko naselje več stavb, skupno 21 enot (tudi sobe za 6 ali 8 oseb); zajtrkovalnica, okrepčevalnica; bazen; brezžični internet; možnost parkiranja (glede na razpoložljivost).

Ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za plačilo. Lastna kopalna brisača.

Studio: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, spalno bivalni prostor s kuhinjsko nišo in mini hladilnikom, telefon, sat-tv, sef (plačilo 7.5 €/teden), brezžični internet, balkon ali terasa, morska stran. Možno dodatno ležišče (zofa).

Apartma: oprema kot studii, ločena spalnica in dnevno bivalni prostor. Možni dve, v nekaterih tri dodatna ležišče (zofe).

Otroci: otroška posteljica v sobi (glede na razpoložljivost, plačilo 4 €/dan).

Storitev: najem.

Nočitev z zajtrkom (doplačilo): strežen zajtrk.

 

Naši namigi: ob morju, preprosto, vendar urejeno, za mirne počitnice, tudi za večje družine – možnost namestitve 5-8 oseb, po mnenju gostov za 3*.

 

Povprečna ocena: 4.5/5

Spletna stran hotela: alkionis-beach-apartments-rethymnon.com

POMEMBNO:

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 1.12.2023.

Objavljene cene paketnih aranžmajev z odhodi več kot 21 dni od dneva povpraševanja/rezervacije so izračunane po pogojih cene goriva 1.000€/tono. V primeru spremembe cene goriva (znižanje ali zvišanje) bomo v skladu s splošnimi pogoji (https://www.palma.si/splosni-pogoji/) potnike ustrezno obvestili v zakonsko določenih rokih. Objavljene cene za odhode znotraj 21 dni od povpraševanja/rezervacije že vključujejo morebitno doplačilo za gorivo.

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

Doplačilo na destinaciji:

Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

-     1,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*

-     3,00 EUR/sobo/dan za objekte 3*

-     7,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*

-     10,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*

(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Cena vključuje:

  • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
  • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg,
  • avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
  • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja,
  • predstavnika agencije v Palmini informacijski poslovalnici na letališču,
  • storitve Palminega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava