LJ MB SB

Hotel Lemnos Village Resort *****

Grčija - Limnos - Plati

Lega: Uveljavljen hotel z veliko stalnimi gosti loči od najbolj priljubljene, več kot 700 m dolge peščene plaže Plati le obalna cesta, obenem pa je do idilične vasice Plati le 1,3 km in od glavnega mesta Myrina le 2,5 km.
Ponudba: Dobro voden, v obliki bungalovov zgrajen hotel nudi svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo z brezplačnimi sefi, brezplačen WiFi, minimarket, glavno restavracijo, taverno, lobby bar, pool bar, beach bar, bazen, otroški bazen, otroško igrišče in teraso za sončenje. Za šport in rekreacijo so na voljo tenis, namizni tenis, odbojka na mivki, vaterpolo, vodna gimnastika in za doplačilo še razni vodni športi na plaži. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Vse standardne sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, radio, CD predvajalnik, mini hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon. Suite so opremljene enako, s tem da so sestavljene iz dveh ločenih prostorov.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja s show cookingom. 

  • družini prijazno
  • wifi
  • balkon
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava