LJ MB SB

Aparthotel VILA VICTORIA ***

Grčija - Limnos - Plati

Lega: Aparthotel z najbolj priljubljeno lokacijo na otoku se nahaja v predelu Plati, ob prekrasni istoimenski peščeni plaži, dolgi več kot 700 m. V neposredni bližini se nahaja par restavracij, barov in minimarket, sicer pa je do idilične vasice Plati 750 m, do strogega središča glavnega mesteca Myrina pa 2,3 km.
Ponudba: Aparthotel, sestavljen iz več kamnitih vil, obdanih z urejenim vrtom, ponuja svojim gostom sprejemnico, brezplačen WiFi na zunanjih površinah, jedilnico, snack bar, bazen, otroški bazen, otroško igrišče in parkirišče. Možnost izposoje kopalnih brisač.
Nastanitev: Maisonette Garden imajo kopalnico s tušem, WC, sušilec za lase, sef, TV, kuhinjsko nišo, mreže proti mrčesu, teraso, v zgornjem nadstropju spalnico, ločen prostor za otroke in WC ter kombiniran dnevno-spalni prostor v pritličju. Od plaže so oddaljene 100 m. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave. Čiščenje in menjava brisač trikrat tedensko, menjava posteljnine dvakrat tedensko. Maisonette Pool so enako opremljene, le da so sestavljene iz spalnice v zgornjem nadstropju in kombiniranega dnevno-spalnega prostora v pritličju in se nahajajo ob bazenu, 50 m od plaže. Maisonette Blue Sea type A so enako opremljene kot Maisonette Pool, le da se nahajajo tik ob plaži. Maisonette Blue Sea type B so enako opremljene kot Maisonette Blue Sea type A, le da so brez kuhinjske niše. Apartmaji sand so enako opremljeni kot Maisonette garden s tem, da se nahajajo samo v eni etaži oziroma imajo kombiniran dnevno-spalni prostor in ločeno spalnico ter ležijo direktno na plaži.Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja s show cookingom v hotelu Lemnos Village Resort 5*. 
  • bazen
  • terasa
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava