LJ MB SB

KANARSKI OTOKI-GRAN CANARIA IN TENERIFE

7-DNEVNO POTOVANJE

Obiščite največja in najbolj znana izmed Kanarskih otokov: Gran Canario in Tenerife. Ogled vseh največjih znamenitosti, čas tudi za krajšo sprostitev!

RAZPRODANO

22. april 2023 | 7 dni | letalo | šifra: KAO970

1. dan: Jutranji oz. dopoldanski transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane do letališča v Benetkah. Ob 15.40 direkten polet z letalsko družbo Binder Canarias proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku GRAN CANARIA predvidoma ob 19.15. Sledi transfer v enega izmed letoviških krajev na otoku, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Celodnevni izlet po »majhnem kontinentu«, kot otok GRAN CANARIA pogosto imenujejo. Vožnja po slikoviti pokrajini: od peščenih sipin do nasadov banan, bujne tropske poraščenosti v notranjosti in skalnatih pobočjih, ki se ponekod spuščajo v morje. V notranjosti otoka obisk tipičnih vasic. Večerja in nočitev v hotelu.

3. dan: Po zajtrku vožnja v LAS PALMAS in krajši ogled otoške prestolnice. Sledi odhod v pristanišče in plovba s trajektom na otok TENERIFE. Po izkrcanju, najprej panoramska vožnja skozi glavno mesto SANTA CRUZ DE TENERIFE, - nato prihod v enega izmed letoviških krajev na otoku, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

4. dan: Po zajtrku celodnevni izlet po otoku. Najprej mimo plaže La Arena do klifov LOS GIGANTES. Ogled pol tisočletja stare vasice ERJOS. Nadaljevanje do razgledišča EL TANQUE in čudovit razgled na vasico Garachico, ki je bila nekoč najpomembnejše pristanišče na otoku. V ICOD DE LOS VINOS postanek ob najstarejšem drevesu na svetu – Zmajevem drevesu. Še obisk kraja LA OROTAVA, vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

5. dan: Po zajtrku izlet na vulkansko goro TEIDE, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Vožnja skozi narodni park CANADAS DEL TEIDE z več endemitskimi vrstami flore in favne, ki spominja na lunino površje. Po želji (doplačilo) vzpon z žičnico pod vrh gore za razgled na celotne Kanarske otoke. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

6. dan: Zajtrk. Prost dan za raziskovanje letoviškega mesta, uživanje na plaži, sprehode v okolico. Proti doplačilu možnost celodnevnega izleta z ladjo na sosednji otok LA GOMERA (vključen transfer, plovba z ladjo, krožni ogled otoka z avtobusom in lokalnim vodnikom ...). Večerja in nočitev v hotelu.

7. dan: Zajtrk. Prosto v kraju nastanitve. Možnost obiska (proti doplačilu) znanega zabavišča z živalmi - LORO PARKA. V kasnejših popoldanskih urah sledi transfer do južnega letališča na otoku Tenerife in predvidoma ob 20.40 direkten polet z nizkocenovno letalsko družbo Wizzair proti Benetkam.

8 dan: Pristanek na letališču Marco Polo v Benetkah predvidoma ob 02.20 zjutraj. Še organiziran transfer v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora, kamor bo prihod v jutranjih urah.

CENA:    1.090 EUR pri najmanj 40 potnikih
               1.190 EUR pri najmanj 30 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Benetke-Gran Canaria in Tenerife-Benetke, vse letališke takse, 1 kos prtljage za oddajo do 20 kg ter 1 manjši kos ročne prtljage, 6 x polpenzion v hotelih*** v sobah 1/2 TWC (2 x Gran Canaria, 4 x Tenerife), vse oglede, transferje in prevoze po programu, plovba s trajektom iz Gran Canarie na Tenerife, organiziran transfer iz Maribora do letališča Benetke in nazaj, slovensko vodenje in organizacijo.

Vključene vse vstopnine po programu.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za sobo 1/1 = 170 EUR,
- za izlet v Loro park cca. 40 EUR, 
- za vzpenjačo na Teide cca. 40 EUR (potrebna je vnaprejšnja rezervacija),
- za celodnevni izlet na otok La Gomera cca 100 EUR,

Priporočamo, da se potniki za dodatne izlete odločijo ob prijavi v turistični agenciji!

MOŽNI POPUSTI:
- za otroka do 15. let (v sobi z 2 odraslima) = 10%
- za 3. odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%
Troposteljne sobe so proti potrditvi.

  

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in splošni pogoji letalskega prevoznika!

  • odlično vodenje
  • vključene vstopnine
  • bogat program
  • vožnja s trajektom
  • potovalna klasika
  • naravne lepote
  • panoramska pot
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava