LJ MB SB

Vile EVGATIS BEACH STONE ****

Grčija - Limnos - Evgatis Lemnos

Lega: Dve prekrasni kamniti vili s štirimi ločenimi rezidencami se nahajata v prekrasnem naravnem okolju le 50 m od prekrasne peščene plaže Evgatis.
Ponudba: Kompleks nudi svojim gostom parkirišče, brezplačni WiFi, možnost izposoje likalnika in likalne deske ter storitve pralnice. Čiščenje in menjava brisač vsak dan, menjava posteljnine trikrat tedensko.
Nastanitev: Villa I je luksuzna, 100 m2 velika klimatizirana rezidenca, ki se razprostira v dveh nadstropjih. V prvem nadstropju ima kopalnico s kadjo, WC, odprt prostor s popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo s kaminom in televizijo z ravnim zaslonom, v drugem nadstropju pa sta dve spalnici in kopalnica s tušem ter WC. Ena od spalnic ima zakonsko posteljo, druga pa dve enojni. Vsaka spalnica ima televizijo z ravnim zaslonom. Veliki balkoni nudijo izjemen pogled na sinje modro egejsko morje. Villa II – je luksuzna pritlična klimatizirana rezidenca, ki se razprostira na 80 m2. Ima kopalnico s tušem, WC in dnevni prostor s popolnoma opremljeno kuhinjo, jedilnico in sedežno garnituro s televizijo z ravnim zaslonom in dve spalnici. Ena od spalnic ima zakonsko posteljo, druga pa dve enojni. Rezidenca ima veliko teraso z direktnim dostopom do plaže in prekrasen pogled na neokrnjeno naravo s prekrasnim sinjim egejskim morjem v ozadju.
  • klima
  • balkon
  • terasa
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava