LJ MB SB

Hotel Keros Blue ****

Grčija - Limnos - Keros

Lega: Edinstven leta 2016 zgrajen hotel, namenjen predvsem kajtarjem in windsurfarjem, se nahaja v prekrasnem, zaščitenem naravnem rezervatu na zahodnem delu čudovitega otoka Limnos. Do znamenite plaže Keros je le 300 m, do najbližje vasice Kalliopi pa 3 km.
Ponudba: Hotel sestavljen iz več kamnitih hiš, ki so zasnovane kot samostojne vile ali pa tako, da sta v njih dve luksuzni sobi z ločenim vhodom, ponuja svojim gostom sprejemnico, brezplačni WiFi, zajtrkovalnico, cocktail bar, restavracijo, konferenčno sobo, bazen z ločenim delom za otroke, otroško igrišče, teraso za jogo na prostem, razne masaže, storitve pralnice, možnost izposoje koles, opreme za kajtanje in surfanje ter parkirišče. 
Nastanitev: Vse čudovito, večinoma z organskimi materiali opremljene deluxe sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, brezplačni WiFi, hladilnik, kuhalnik za kavo in čaj in teraso. Vile so enako opremljene s tem, da imajo še sef in so seveda precej prostornejše, saj imajo dnevni prostor s popolnoma opremljeno kuhinjo, dve spalnici, dve kopalnici in veliko teraso. Čiščenje in menjava brisač vsak dan, menjava posteljnine trikrat tedensko.
Prehrana: Obogaten kontinentalni zajtrk, ki ga bodo postregli.
  • klima
  • bazen
  • moderno
  • najem
  • terasa
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava