LJ MB SB

Hotel Varos Village ****

Grčija - Limnos - Varos

Lega: Edinstven hotel, odprt leta 2010, leži v majhni idilični vasici Varos. V vasici so bar, dve trgovinici in par dobrih tavern, najbližjo plažo pa najdete v sosednji vasici Kotsinas, ki je oddaljena 3 km. V radiju 10 km od hotela se nahajajo številne prekrasne plaže, tudi ena izmed najbolj priljubljenih plaž za kajtanje v Grčiji – Keros. Do glavnega mesta Myrina je 21 km.
Ponudba: Hotel, sestavljen iz glavnega poslopja in več hišk, zgrajenih iz vulkanskega kamna ponuja svojim gostom sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačen WiFi, restavracijo, bar, fitnes, največji bazenski kompleks na otoku, teraso za sončenje z ležalniki in senčniki ter parkirišče. Brezplačne kopalne brisače.Nastanitev: Deluxe sobe v glavnem poslopju, kjer se na posrečen način prepletata eleganca in tradicija, imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, copate, kopalne plašče, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, telefon, TV, brezplačen WiFi, mreže proti insektom in balkon, teraso ali atrij. Executive sobe se nahajajo v depandansi tik ob glavnem poslopju, so prav tako enako opremljene, vendar je oprema modernejša oz. popolnoma nova, saj so bile sobe zgrajene leta 2019. Suite windmill so prav tako opremljene enako kot deluxe sobe, vendar so brez balkona, saj se nahajajo v edinstveno opremljenem mlinu.
Superior suite so enako opremljene, le da imajo ločeno spalnico. Windwill family suite so enako opremljene, s tem da so v dveh nadstropjih in imajo dve spalnici.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk ter strežena ali bife večerja.
  • bazen
  • fitness
  • wifi
  • bar s prigrizki
  • restavracija v sklopu nastanitve
  • terasa
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava