LJ MB SB

Elena Village ***

Grčija - Kalymnos - Armeos

Lega: Terasasto zgrajen hotel s prekrasnim razgledom na sosednji otok Telendos se razprostira na obrobju priljubljene vasice Massuri. Do prve majhne naravne plaže Kasteli je le 150 m, do središča vasice z nekaj trgovinicami, bari in tavernami ter istomensko, lepo peščeno prodnato plažo pa je 1,3 km. Glavno mesto otoka Kalymnos s pristaniščem je od hotela oddaljeno 10 km.
Ponudba: Uveljavljen, dobro voden hotel ponuja svojim gostom dnevni prostor z recepcijo, TV kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, fitnes, bazen z ločenim delom za otroke, pool snack bar, teraso za sončenje s senčniki in ležalniki ter parkirišče.
Nastanitev: Vsi prostorni, sodobno opremljeni apartmaji imajo kopalnico s tušem, sušilec za lase, WC, telefon, sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, brezplačni WiFi, dnevni prostor s kuhinjskim kotičkom z mikrovalovno pečico, toasterjem, kuhalnikom za kavo ali čaj, ločeno spalnico in balkon ali teraso s pogledom na morje. Junior suite so opremljene enako, le da je oprema novejša.
Prehrana: Obogateni kontinentalni bife zajtrk.
  • bazen
  • fitness
  • wifi
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava