LJ MB SB

Eristos Beach Hotel ***

Grčija - Tilos - Eristos

Lega: Izredno prijazen hotel, obdan z bujnim sredozemskim rastjem, se nahaja v mirnem okolju v zalivu Eristos ob prekrasni, 2 km dolgi peščeno-prodnati plaži z naravno senco. V bližini hotela se nahaja ena taverna, sicer pa je do slikovitega pristanišča Livadija z več tavernami, bari in trgovinicami 8 km. Avtobusno postajališče za lokalni avtobus, ki vas večkrat na dan ugodno popelje do vasice Megali Chora in Livadije, je od hotela oddaljeno le 100 m.
Ponudba: Družinsko voden hotel sestavljajo štiri zgradbe, v katerih se nahaja 28 bivalnih enot. V glavni zgradbi se nahaja sprejemni prostor z recepcijo, brezplačnimi sefi in brezplačnim WiFi-jem, TV-kotiček, minimarket, bar in restavracija, kjer pripravljajo odlične tradicionalne grške jedi s sestavinami iz lastne pridelave. Na vrtu je še bazen z ločenim delom za otroke in terasa za sončenje. 
Nastanitev: Studii, opremljeni v tradicionalnem slogu, imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, kombiniran dnevno-spalni prostor s kuhinjsko nišo in balkon ali teraso. Apartmaji so opremljeni enako, le da imajo ločeno spalnico. Čiščenje vsak dan, menjava brisač in posteljnine dvakrat tedensko.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.


  • bazen
  • preprosta nastanitev
  • balkon
  • terasa
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava