LJ MB SB

Solimar Emerald ****

Grčija - Kreta - Rethymnon

Lega: Družinam prijazen hotel Solimar Emerald se nahaja v predelu Pigianos Kampos in je le 150 m oddaljen od peščene plaže. Do centra mesta Rethimno je 7 km.
Ponudba: Sodobno opremljen hotel nudi svojim gostom recepcijo z brezplačnim WiFi-jem, restavracijo, pool bar, zunanji bazen, bazen za otroke, teraso s senčniki in ležalniki ter otroško igrišče.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Možnost poznega kontinentalnega zajtrka. Lokalne brezalkoholne in alkoholne pijače, kava, čaj, koktajli in sladoled od 10.30 do 23. ure. Sendviči, pizza, pecivo, sadje od 11. do 12.30 ure ter od 14.30 do 17. ure. Za rekreacijo in sprostitev sta na voljo bilijard in namizni tenis. Brezplačne kopalne brisače.Nastanitev: Sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, brezplačni WiFi, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, kuhalnik vode za kavo in čaj, mini hladilnik ter balkon ali teraso. Možnost najema sefa. Suite so opremljene enako, le da imajo ločeno spalnico. Maisonette so opremljene enako, le da imajo spalni in dnevni prostor v dveh nadstropjih.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.
  • klima
  • bazen
  • wifi
  • balkon
  • terasa
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava