LJ MB SB

Aqua Grand *****

Grčija - Rodos - Lindos

RAZKOŠJE NA ZAVIDLJIVI LOKACIJI
V filmskem zalivu s kristalno čistim, turkizno modrim morjem se skriva prefinjen ambient s stilsko dodelanimi prostori in zavidljivim servisom, kjer lahko odkrijete bistvo življenja in radosti.


Lega: Hotel s svojstveno atmosfero, ki ga je zasnovala lastnica arhitektka, leži tik ob prekrasni peščeno-skalnati plaži s čudovitim turkizno modrim morjem. Do najlepšega mesteca na otoku, slikovitega Lindosa, je samo 1,5 km, do mesta Rodos pa 48 km.
Ponudba: Romantičen hotel, sestavljen iz osmih poslopij, z vsega 136 sobami ima sprejemno dvorano z recepcijo in glavnim barom, kjer je tudi brezplačen WiFi, več restavracij, barov, snack bar, konferenčno dvorano, trgovinico s spominki, tri bazene in parkirišče. Brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenih in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Hotel se ponaša z izjemnim spa in wellness centrom, kjer gostom za doplačilo nudijo fitnes, jacuzzi ter različne savne in masaže.
Nastanitev: Moderno opremljene exclusive sobe v unikatnem slogu, v katerega se prefinjeno vključujeta lokalni les in kamen, imajo kopalnico s kadjo in tušem, WC, kingsize postelje z ortopedskimi vzmetnicami, zofo, pisalno mizo, dva kopalna plašča, dvoje copat, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sušilnik za lase, telefon, TV, brezplačni WiFi, minibar, sef, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon ali teraso. Hooneymoon suite so enako opremljene kot exclusive sobe, le da so prostornejše. Sea Front suite so prav tako enako opremljene kot exclusive sobe, s tem, da imajo direkten pogled na morje. Pool suite so opremljene enako, le da imajo veliko teraso in zasebni bazen s pogledom na vrt ali na bazen. Pool suite sea front so opremljene enako, le da imajo veliko teraso in zasebni bazen s pogledom na morje.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.


  • klima
  • v bližini plaže (cca. 100-500m)
  • klub hotel
  • parkirišče
  • bazen
  • bogata športna ponudba
  • dostopno z invalidskim vozičkom
  • wifi
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava