LJ MB SB

Iapetos Village ****

Grčija - Symi - Gialos

Lega: Očarljiv aparthotel se nahaja na mirni lokaciji 200 m od pristanišča in centra Simija, kjer so taverne, bari in trgovine. Do najbližje prodnate plaže je 1 km, do ostalih čudovitih plaž pa se lahko vsakodnevno odpeljete s taxi-čolni iz pristanišča.
Ponudba: Novejši hotel, zgrajen leta 2008, iz 11 stavb z 29 bivalnimi enotami ima sprejemnico z recepcijo, brezplačnim WiFi-jem, zajtrkovalnico, bar in čudovit velik vrt. Na dvorišču najdemo še presenetljiv bazen s streho, ob katerem je pool bar ter majhna terasa za sončenje s senčniki in ležalniki. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Vse lepo opremljene sobe z drobnimi detajli v lesu, imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, kopalne plašče, copate, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, sef, TV, brezplačen WiFi in balkon ali teraso. Prostorni, 30 m2 veliki, studii imajo dodatno še kuhinjsko nišo. Maisonette so opremljene enako, le da so velike 60 m2 in imajo balkon in teraso. Čiščenje in menjava brisač vsak dan, menjava posteljnine trikrat tedensko.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, pri katerem si lastniki prizadevajo, da ponudijo čim več domačih stvari.


  • klima
  • v bližini plaže (cca. 100-500m)
  • bazen
  • wifi
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava