LJ MB SB

Panormo Beach ***

Grčija - Kreta - Panormos

Lega: Prikupen, manjši hotel z veliko povratnimi gosti, leži le 50 m od plaže v mirni ribiški vasici Panormos. V bližini so trgovinice, bari in restavracije, avtobusno postajališče je 300 m od hotela.
Ponudba: Pred kratkim prenovljen hotel s 43 sobami ima dnevni prostor z recepcijo, najemniškimi sefi, TV kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, dvigalo, konferenčno sobo, lobby bar, roof garden bar, restavracijo, vrt z bazenom, ležalniki in senčniki ter parkirišče. Možnost najema kopalnih brisač.
Nastanitev: Lepo opremljene dvoposteljne sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilec za lase, TV, najemniški sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, brezplačen WiFi, hladilnik in balkon ali teraso. Junior suite so enako opremljene s tem da imajo še delno ločen dnevni prostor z dvema kavčema. Family suite so prav tako enako opremljene, s tem, da imajo dve ločena prostora.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk, streženo kosilo in večerja v 100 m oddaljeni restavraciji Fanari. Možnost zamenjave večerje za kosilo.
  • direktno na plaži
  • v bližini plaže (cca. 100-500m)
  • bazen
  • vodni športi
  • wifi
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava