LJ MB SB

AMSTERDAM - a la carte

4-DNEVNO POTOVANJE

Odlična priložnost za raziskovanje mesta v lastni režiji in za obisk mesta ob "King's Day" - rajanju množic ob kraljevem rojstnem dnevu. Po želji pa tudi možnost udeležbe na organiziranih izletih s slovenskim vodenjem.

AMSTERDAM - raziskovanje mesta po svoje & kraljev rojstni dan

24. april 2023 | 4 dni | letalo | šifra: NIZ129

1. dan: Zbor potnikov na letališču Zagreb ob 4.30 zjutraj. Ob 6.25 direkten polet z letalsko družbo KLM v Amsterdam, s pristankom na letališču Schiphol predvidoma ob 8.25. Transfer z brezplačnim shuttlom do hotela IBIS SCHIPHOL AMSTERDAM***. Oddaja prtljage v hrambo in odhod v lastni režiji v center AMSTERDAMA (lokalna avtobusna postaja z direktno povezavo v center mesta je oddaljena 150 m).

Po želji (doplačilo) ta dan organiziran avtobusni ogled s slovenskim vodnikom v muzejsko vasico ZAANSE SCHANS (tipična arhitektura, mlini na veter, coklarna, sirarna...), v tipično ribiško mestece VOLENDAM in krajši panoramski  ogled AMSTERDAMA. Kasnejša vrnitev v hotel v lastni režiji in nočitev.

2. dan: Zajtrk. Prost dan za oglede v Amsterdamu v lastni režiji (prevoz v center mesta iz hotela z javnim prevozom). Predlagamo obisk Rijks muzeja ali/in ogled živalskega vrta. Večerna vrnitev v hotel in nočitev.

Po želji (doplačilo) ta dan možnost organiziranega ogleda največje borze cvetja na svetu v AALSMEERU in organiziran ogled AMSTERDAMA s slovenskim vodnikom.

3. dan: Zajtrk. Prost dan za samostojne oglede v Amsterdamu, možnost manjših nakupov ipd. Predlagamo obisk muzeja voščenih lutk, vožnjo z ladjico po kanalih ... Večerna vrnitev v hotel in nočitev.

Po želji (doplačilo) ta dan možnost celodnevnega avtobusnega izlet »nizozemska tura« (tulipanova polja v KEUKENHOFU, obisk starega jedra v DELFTU, postanek v HAAGU in krajši postanek v letovišču SCHEVENINGEN ob Severnem morju). Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan: Zajtrk. Odhod v Amsterdam na največjo zabavo na prostem – praznovanje kraljevega rojstnega dne (King's Day). Praznovanje, ki sicer poteka po celi državi je najbolj slikovito in množično prav v Amsterdamu, podobno je kombinaciji karnevala in velikanskega boljšega trga. Tisoči domačinov praznjujejo ta praznik na ulici, kjer se vrstijo različne predstave, glasbeni nastopi, parade čolnov na kanalih, itd... V kasnejših popoldanskih urah vrnitev v hotel in še prevoz z brezplačnim hotelskim shuttlom nazaj na letališče. Ob 20.45 polet proti Zagrebu, kjer bo pristanek predvidoma ob 22.35. Zaključek potovanja.

Po želji (doplačilo) ta dan možnost celodnevnega izleta v ROTTERDAM– največje evropsko pristanišče in mesto GOUDA (vkjučen vzpon na razgledni stolp in obisk znane sirarne).

CENA: 595 EUR

CENA VKLJUČUJE: polet z letalsko družbo KLM na relaciji Zagreb–Amsterdam-Zagreb, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage in 1 kos velike prtljage za oddajo, 3 x nočitve z zajtrkom v hotelu IBIS SCHIPHOL AMSTERDAM*** v sobah 1/2 TWC, spremstvo slovenskega predstavnika na letališčih in v hotelu in celotno organizacijo.

MOŽNI POPUSTI:
- za otroke do 12. let (skupaj z dvema odraslima) = 15%
- za 3. odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%
Troposteljne sobe možne proti potrditvi!

MOŽNA DOPLAČILA v agenciji:
- za sobo 1/1 = 115 EUR,
- povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do letališča Zagreb = 45 EUR,

- izlet v muzejsko vasico Zaanse Schans, ribiško mestece Volendam in krajši ogled Amsterdama = 55 EUR,
- obisk borze cvetja v Aalsmeeru (vstopnina vključena) in voden ogled Amsterdama z našim vodnikom = 65 EUR,
- celodnevni izlet »nizozemska tura« (vključena vstopnina v Keukenhof), min. 20 oseb = 85 EUR,
- celodnevni izlet »Rotterdam in Gouda« (vključeni vstopnini za Euromast in sirarno), min. 20 oseb = 79 EUR,

Otroci do 17. leta starosti imajo na vseh izletih 20% popusta.

OPOMBE:
- vstop v nekatere muzeje je možen le ob predhodni rezervaciji online oz. je lahko za vstop in nakup vstopnic na licu mesta zelo dolga čakalna vrsta.
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta.

HOTEL IBIS SCHIPHOL*** je moderen turistični hotel, ki leži v bližini letališča in cca 14 km od strogega centra Amsterdama. V center mesta pogosto vozi lokalni avtobus (najbližja avtobusna postaja je oddaljena 150 m od hotela). V hotelu sta gostom (zraven moderno opremljenih sob s kopalnico, TV-z ravnim zaslonom, wi-fi-ja ...) na volju bar in restavracija.

 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in pogoji letalskega prevoznika!

  • active
  • možnost nakupov
  • dinamično potovanje
  • nočitev z zajtrkom
  • samostojno raziskovanje
  • vključen letalski prevoz
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava