LJ MB SB

Apartmaji SOFIA 2 ***

Grčija - Karpatos - Afiartis

Lega: Pri srfarjih zelo priljubljeni apartmaji Sofia 2 se nahajajo v svetovno znanem srfarskem središču Afiartis, 10 m od Cuba Mistral. Do prve plaže je 100 m, enako do najbližje taverne in minimarketa. Do glavnega mesta, kamor običajno lahko pridete le z najetim prevoznim sredstvom ali taksijem, je 16 km.
Ponudba: Novejši apartmaji imajo sprejemni prostor z manjšo recepcijo z možnostjo brezplačnega najema sefa, brezplačnim WiFi-jem in brezplačnim internetnim kotičkom, vrt z manjšim otroškim igriščem in nov bazen z ločenim delom za otroke.
Nastanitev: Studii imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, brezplačen WiFi, sef, likalnik in kombiniran dnevno-spalni prostor z dvema ležiščema ter kuhinjo s sokovnikom, mikrovalovno pečico, opekačem, mešalnikom in kuhalnikom za kavo ali čaj ter balkon. Apartmaji so opremljeni enako, le da imajo ločeno spalnico in dnevni prostor, v katerem je še dodaten raztegljiv kavč. Čiščenje sedemkrat tedensko, menjava brisač ter posteljnine dvakrat tedensko
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.

  • v bližini plaže (cca. 100-500m)
  • wifi
  • balkon
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava