LJ MB SB

Xanadu Makadi Bay *****

Egipt - Hurgada & Safaga - Makadi Bay

Lega: v predelu Makadi Bay, ob dolgi peščeni plaži, približno 35 km od Hurgade in 30 km od letališča Hurgada.

 

Hotelska ponudba: novejše hotelsko naselje (zgrajeno in prenovljeno v letu 2022) iz več stavb (glavna stavba in bungalovi), skupno 815 sob; restavracije (glavna samopostrežna; italijanska, morska, turška, francoska in indijska »a-la-carte«), okrepčevalnice, več barov; štirje bazeni (eden pozimi ogrevan), dva otroška bazen (eden pozimi ogrevan); trgovinice, brezžični internet.

Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno.

V sklopu hotela deluje oz. je del hotela »Fancyland«, namenjen otrokom in mladostnikom s številnimi aktivnostmi (otroška soba, otroški bar, kino, namizne igre, videoigre, bazen za dojenčke, otroški bazen ...). Različne aktivnosti so omejene na različne starosti in določene ure.

 

Superior sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, kopalni plašč in copati, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, grelnik vode za kavo ali čaj, mini hladilnik, sef, balkon ali terasa, pogled na vrt, nekatere na stransko morsko stran ali morsko stran (doplačilo), tudi možnost swim up (doplačilo). Možno eno dodatno ležišče.

Dune sobe (bungalovi): oprema kot superior, bungalovi. Možni dve dodatni ležišči za dva otroka ali eno odraslo osebo in enega otroka.

Otroci: dva bazena, velik vodni park s tobogani (4+ in določene ure - v sosednjem hotelu Tia Heights Makadi), vodni park za najmlajše, otroško igrišče, mini klub (določeni dnevi in ure), varstvo (plačilo, predhodna rezervacija).

 

Šport: fitnes, vaterpolo, nogomet in odbojka na plaži, namizni tenis, pikado, bilijard, lokostrelstvo, aerobika, joga, zumba, potapljanje, na plaži možnost vodnih športov (plačilo).

Wellness: savna, parna kopel, turška kopel, jacuzzi, masaže, lepotilni salon.

Zabava: animacija, diskoteka.

 

High Class vse vključeno:

Pijača in/ali hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih in restavracijah 24 ur na dan. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.

  • samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji; prigrizki, sladoled v kepicah, sladice;
  • zajtrk v »a-la-carte« restavraciji na plaži (določeni dnevi, predhodna rezervacija);
  • večerja v določenih »a-la-carte« restavracijah (določeni dnevi, predhodna rezervacija): italijanska, morska, turška in francoska;
  • določene lokalne in uvožene točene alkoholne in brezalkoholne pijače (tudi iz bara na plaži), dnevno plastenka vode v sobi; mini bar (polnjenje 1x tedensko);
  • fitnes, vaterpolo, nogomet in odbojka na plaži, namizni tenis, pikado, lokostrelstvo, aerobika, joga, zumba;
  • animacija, mini klub Fancyland (4-12 let), klub za mladostnike (13-16); velik vodni park s tobogani (določene ure - v sosednjem hotelu Tia Makadi)
  • kopalne brisače, ležalniki in senčniki, sef, brezžični internet.

Za plačilo: določene uvožene, prestižne in ustekleničene pijače, naravni sokovi, večerja v indijski restavraciji, wellness storitve, ter vse, kar ni navedeno pod storitev »vse vključeno«.

 

Naši namigi: na plaži, vodni park za najmlajše, visoka kvaliteta storitev, več vključenih »a-la-carte« restavracij, priljubljen hotel naših gostov, priznana veriga Xanadu.

 

Povprečna ocena: 4.5/5

Spletna stran hotela: https://www.xanaduhotels.com.tr/en/xanadu-makadi-bay

 

OBVESTILO: zaradi vzdrževalnih del bo v obdobju od 23. januarja do 7. februarja 2024 zaprt glavni zunanji bazen. Ostale bazene bo možno uporabljati brez motenj.

Hotelska uprava se zahvaljuje za razumevanje in se opravičuje za morebitne nevšečnosti.

 

POMEMBNO:

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 1.12.2023.

Objavljene cene paketnih aranžmajev z odhodi več kot 21 dni od dneva povpraševanja/rezervacije so izračunane po pogojih cene goriva 1.000€/tono. V primeru spremembe cene goriva (znižanje ali zvišanje) bomo v skladu s splošnimi pogoji (https://www.palma.si/splosni-pogoji/) potnike ustrezno obvestili v zakonsko določenih rokih. Objavljene cene za odhode znotraj 21 dni od povpraševanja/rezervacije že vključujejo morebitno doplačilo za gorivo.

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

Cena vključuje:

  • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
  • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 8 kg,
  • avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
  • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja,
  • predstavnika agencije v Palmini informacijski poslovalnici na letališču
  • storitve Palminega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.
  • klima
  • bazen
  • fitness
  • ostale športne aktivnosti
  • wifi
  • otroški bazen
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava