LJ MB SB

Sunrise Aqua Joy ****

Egipt - Hugada & Safaga - Hurgada

Lega: ob peščeni plaži, približno 10 km od središča Hurgade, 5 km od letališča in v neposredni bližini v bližini trgovinic, barov in restavracij.

 

Hotelska ponudba: popolnoma prenovljen hotel, skupno 476; restavracije (glavna; italijanska, azijska, egipčanska, grška, morska in burger »a-la-carte«), okrepčevalnica, več barov (nekateri 16+); glavni bazen (pozimi ogrevan), dodatna dva zunanja bazena, otroški bazen, vodni park s 6 tobogani (določene ure); trgovinice, brezžični internet, bankomat, konferenčna dvorana.

Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži brezplačno.

 

Promo sobe: klimatizirane, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, grelnik vode za kavo ali čaj, mini bar, sef, balkon ali terasa. Slabša lega, brez razgleda in manjša površina. Možni dve dodatni ležišči za otroka.

Standardne sobe: klimatizirane, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, grelnik vode za kavo ali čaj, mini bar, sef, balkon ali terasa. Možnost na stransko morsko stran ali na morsko stran (doplačilo). Možno eno dodatno ležišče.

Družinske sobe (pograd): enaka oprema kot standardne, soba z zakonsko posteljo in dodatnima ležiščema na pogradu. Možni dve dodatni ležišči.

Družinske sobe (suita): enaka oprema kot standardne, dva prostora ločena z vrati. Možni dve dodatni ležišči.

 

Otroci: otroški bazen, igrišče, vodni park s tobogani, mini klub (starosti 3-12 let, določene ure), mini disko, varstvo (plačilo).

Šport: fitnes (16+), odbojka na plaži, mini golf, namizni tenis, biljard, pikado, aerobika, joga, na plaži vodni športi in potapljaški center (plačilo).

Wellness (16+): jacuzzi, savna, parna in turška kopel, masaže, lepotilni tretmaji.

Zabava: dnevna in večerna animacija.

 

Vse vključeno:

Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih in restavracijah 24 ur. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.

 • samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; prigrizki, sladice, sladoled v kepicah;
 • večerja v ≫a-la-carte« restavraciji (1x med bivanjem, predhodna rezervacija): italijanska, azijska, egipčanska, grška in burger;
 • določene lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače (naenkrat lahko vzamete le 1 kozarec na osebo);
 • fitnes (16+), odbojka na plaži, mini golf, namizni tenis, biljard (12+), pikado;
 • animacija, mini klub;
 • kopalne brisače, ležalniki in senčniki, sef, brezžični internet.

Za plačilo: vse prestižne, ustekleničene in uvožene pijače, naravni sokovi, hrana in pijača iz mini bara, večerja v morski »a-la-carte« restavraciji, ter vse, kar ni navedeno pod »storitev vse vključeno«.

 

Naši namigi: priznana hotelska veriga, ob plaži in promenadi, popolnoma prenovljen hotel, odlična izbira za družine.

 

POMEMBNO: od 14. 3. do predvidoma 28. 3. bodo potekala obnovitvena dela bazena s tobogani. Na voljo bodo vsi ostali zunanji bazeni.

 

Povprečna ocena: 4.5/5

Spletna stran hotela: https://www.sunrise-resorts.com/aqua-joy-resort

 

 

POMEMBNO: Več informacij o destinaciji, trenutno veljavnih ukrepih in podrobne informacije o pogojih za vstop/izstop in na-to vezanih potrebnih dokumentih preverite na: https://www.palma.si/destinacije/arabeske/egipt/

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 22.9.2023.

Objavljene cene paketnih aranžmajev z odhodi več kot 21 dni od dneva povpraševanja/rezervacije so izračunane po pogojih cene goriva 1.000€/tono. V primeru spremembe cene goriva (znižanje ali zvišanje) bomo v skladu s splošnimi pogoji (https://www.palma.si/splosni-pogoji/) potnike ustrezno obvestili v zakonsko določenih rokih. Objavljene cene za odhode znotraj 21 dni od povpraševanja/rezervacije že vključujejo morebitno doplačilo za gorivo.

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

Ne spreglejte - pomembno! POGOJI ZA VSTOP V EGIPT IN V SLOVENIJO TER DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE MINISTRSTEV V EGIPTU

POMEMBNO: Več informacij o destinaciji, trenutno veljavnih ukrepih in podrobne informacije o pogojih za vstop/izstop in na-to vezanih potrebnih dokumentih preverite na: https://www.palma.si/destinacije/arabeske/egipt/.

Egipčanski vizum: viza z asistenco lokalnega partnerja 30 € / osebi.
Več informacij glede vizumskega postopka: KLIK!


OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod). Poravnati je potrebno le doplačila za vstop/izstop v/iz države (vizum Egipt).

Cena vključuje:

Cena vključuje :

 • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
 • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg,
 • avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
 • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja,
 • predstavnika agencije v Palmini informacijski poslovalnici na letališču
 • storitve Palminega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.
 • klima
 • družini prijazno
 • bazen
 • fitness
 • ostale športne aktivnosti
 • vodni športi
 • masaža
 • savna
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava