LJ MB SB

SUNRISE Grand Select Arabian Beach Resort *****

Egipt - Sinajski polotok - Sharks Bay

Lega: ob peščeni plaži s pomolom in koralnim grebenom (za vstop v morje priporočamo primerno obutev), 6 km od Naama Baya, 12 km od Old Sharma, 8 km od letališča Sharm el Sheikh.

Hotelska ponudba: urejen hotelski kompleks, skupno 420 sob; restavracije (glavna; grška, arabska, indijska, tajska, mongolska, italijanska, morska in francoska »a-la-carte«), bari;  večji bazenski kompleks, dva tobogana, otroški bazen; trgovinice, menjalnica, brezžični internet.

Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži brezplačno.

Superior sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, kopalni plašč, copati, telefon, sat-tv, mini bar (določene brezalkoholne pijače), grelnik vode za kavo ali čaj, sef, brezžični internet, balkon ali terasa, nekatere na bazen oz. morsko stran (doplačilo). Možni dve dodatni ležišči za dva otroka ali eno odraslo osebo in enega otroka.

Družinske sobe: enaka oprema kot standardne, večje in z ločenim spalnim delom za otroke. Možna tri dodatna ležišča (največ 3 odrasle osebe v sobi).

Otroci: bazen, dva tobogana, igrišče, mini klub (4-12 let).

Šport: fitnes, tenis, namizni tenis, aerobika, biljard, odbojka na plaži, vodni športi, potapljaški center.

Wellness: parna kopel, savna, masaže, lepotilni salon.

Zabava: diskoteka, animacija.

Vse vključeno:

Pijača in/ali hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih in restavracijah 24 ur. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.

• samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji; prigrizki, sladice in sladoled v kepicah;

• večerja v »a-la-carte« restavracijah (določeni dnevi): grška, arabska, indijska, tajska, mongolska, italijanska, morska in francoska, neomejeno, predhodna rezervacija;

• določene lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače (tudi iz bara na plaži); ustekleničena voda; mini bar (omejene količine, polnjenje 1x tedensko), dnevno plastenka vode na osebo;

• vstop v savno in parno kopel; fitnes, uporaba tenis igrišča podnevi (predhodna rezervacija), odbojka na plaži, pikado, aerobika;

• animacija, mini klub;

• kopalne brisače, ležalniki in senčniki, sef, brezžični internet.

Za plačilo: vse uvožene in ustekleničene pijače (razen vode), naravni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod »vse vključeno«.

Naši namigi: priljubljena in preverjena hotelska veriga, odlična lega ob plaži, koralni greben, kvalitetne storitve, udobje in razvajanje.

Povprečna ocena: 4.5/5
Spletna stran hotela: https://www.sunrise-resorts.com/Home/SHARM_EL_SHEIKH/SUNRISE_Grand_Select_Arabian_Beach_Resort

 

 

 

POMEMBNO:

VIZUM: Ob letovanju v turističnem predelu Sharm el Sheikha in Dahaba je možno pridobiti BREZPLAČEN »Sinai only« vizum (pridobite ga ob prihodu na letališče v Sharm el Sheikhu), ki velja za bivanje največ 14 dni in omejuje gibanje gostov na področje Sinajskega polotoka (v primeru da zapustite Sinajski polotok recimo za obiska Kaira je potrebno vizum pridobiti na letališču).

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 1.12.2023.

Objavljene cene paketnih aranžmajev z odhodi več kot 21 dni od dneva povpraševanja/rezervacije so izračunane po pogojih cene goriva 1.000€/tono. V primeru spremembe cene goriva (znižanje ali zvišanje) bomo v skladu s splošnimi pogoji (https://www.palma.si/splosni-pogoji/) potnike ustrezno obvestili v zakonsko določenih rokih. Objavljene cene za odhode znotraj 21 dni od povpraševanja/rezervacije že vključujejo morebitno doplačilo za gorivo.

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

 

 

Ne spreglejte - pomembno! POGOJI ZA VSTOP V EGIPT IN V SLOVENIJO TER DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE MINISTRSTEV V EGIPTU

POMEMBNO: Več informacij o destinaciji, trenutno veljavnih ukrepih in podrobne informacije o pogojih za vstop/izstop in na-to vezanih potrebnih dokumentih preverite na: https://www.palma.si/destinacije/arabeske/egipt/.

Egipčanski vizum: viza z asistenco lokalnega partnerja 30 € / osebi.
Več informacij glede vizumskega postopka: KLIK!


OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod). Poravnati je potrebno le doplačila za vstop/izstop v/iz države (vizum Egipt).

Cena vključuje:

  • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
  • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg,
  • avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
  • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja,
  • predstavnika agencije v Palmini informacijski poslovalnici na letališču
  • storitve Palminega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.
  • direktno na plaži
  • družini prijazno
  • otroški popusti
  • seniorji
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava