LJ MB SB

Kris Mari ***

Grčija - Kos - Kardamena

Lega: približno 20 m od peščeno prodnate pla­že, v Kardameni, 29 km od mesta Kos, 6 km od letališča, v bližini trgovinic, tavern in barov.

 

Hotelska ponudba: manjši trinadstropni hotel, delno prenovljen 2022, skupno 87 sob; zajtrkovalnica, mediteranska »a-la-carte« restavracija na plaži, okrepčevalnica, bar; bazen; masaže; dvigalo, internetni (plačilo) in tv kotiček, brezžični internet, parkirišče (glede na razpoložljivost).

Ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za plačilo. Lastna kopalna brisača.

 

Standardne sobe: klimatska naprava (plačilo 7 €/dan), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini hladilnik, sef (plačilo 3 €/dan), balkon. Možno dodatno ležišče.

 

Otroci: posteljica v sobi (glede na razpoložljivost), varstvo (plačilo, rezervacija); bazen v sestrskem hotelu Cleopatra Superior.

Šport: namizni tenis, biljard (plačilo), zračni hokej, pikado, ročni nogomet; fitnes v sestrskem hotelu Cleopatra Superior.

Zabava: občasno posebni večeri.

 

Nočitev z zajtrkom: samopostrežni kontinentalni zajtrk.

Polpenzion (doplačilo): samopostrežni kontinentalni zajtrk v zajtrkovalnici in streženo kosilo v »a-la-carte« restavraciji na plaži (določen meni). Možnost menjave kosila za večerjo (predhodna potrditev).

 

Naši namigi: v bližini plaže in središča mesta, zelo priljubljen hotel s povratnimi gosti, odlično izhodišče za raziskovanje otoka, možnost koriščenja določenih storitev v sestrskih hotelih Cleopatra Classic in Cleopatra Superior.

 

Povprečna ocena: 4/5

Spletna stran hotela: www.cleopatrahotels.gr

 

 

POMEMBNO:

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 1.12.2023.

Objavljene cene paketnih aranžmajev z odhodi več kot 21 dni od dneva povpraševanja/rezervacije so izračunane po pogojih cene goriva 1.000€/tono. V primeru spremembe cene goriva (znižanje ali zvišanje) bomo v skladu s splošnimi pogoji (https://www.palma.si/splosni-pogoji/) potnike ustrezno obvestili v zakonsko določenih rokih. Objavljene cene za odhode znotraj 21 dni od povpraševanja/rezervacije že vključujejo morebitno doplačilo za gorivo.

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

Doplačilo na destinaciji:

Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

-     1,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*

-     3,00 EUR/sobo/dan za objekte 3*

-     7,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*

-     10,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*

(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Cena vključuje:

 • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
 • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg,
 • avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
 • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja,
 • predstavnika agencije v Palmini informacijski poslovalnici na letališču
 • storitve Palminega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.
 • direktno na plaži
 • v bližini plaže (cca. 100-500m)
 • bazen
 • ostale športne aktivnosti
 • vodni športi
 • wifi
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava