LJ MB SB

Haris ***

Grčija - Kreta - Agia Marina

Lega: ob peščeno prodnati plaži, v živahnem letovišču Agia Marina, približno 10 km od mesta Chania, 29 km od letališča Chania in 149 km od letališča Heraklion.

Hotelska ponudba: urejeno dvonadstropno hotelsko naselje, delno prenovljen 2024, skupno 49 sob; zajtrkovalnica, »a-la-carte« taverna, okrepčevalnica;  bazen, otroški bazen; brezžični interneti; možnost parkiranja (glede na razpoložljivost).

Kopalne brisače (varščina), ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za plačilo.

Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem (prenovljena), sušilec za lase, sat-tv, brezžični internet, mini hladilnik, sef (plačilo, 1.5 €/dan), balkon, višje nadstropje in na morsko stran. Dodatno ležišče ni možno.

Otroci: bazen; otroška posteljica v sobi (glede na razpoložljivost).

Šport: biljard.

Nočitev z zajtrkom: samopostrežni zajtrk.

 

Naši namigi: odlična lega ob peščeni plaži, vse sobe na morsko stran, živahno letovišče, domači ljubljenčki dobrodošli (predhodna potrditev).

 

Povprečna ocena: 3.5/5

Spletna stran hotela: www.hotelharis.com

 

 

POMEMBNO:

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 1.12.2023.

Objavljene cene paketnih aranžmajev z odhodi več kot 21 dni od dneva povpraševanja/rezervacije so izračunane po pogojih cene goriva 1.000€/tono. V primeru spremembe cene goriva (znižanje ali zvišanje) bomo v skladu s splošnimi pogoji (https://www.palma.si/splosni-pogoji/) potnike ustrezno obvestili v zakonsko določenih rokih. Objavljene cene za odhode znotraj 21 dni od povpraševanja/rezervacije že vključujejo morebitno doplačilo za gorivo.

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

 

Doplačilo na destinaciji:

Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt. Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in sicer znaša:

-     1,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*

-     3,00 EUR/sobo/dan za objekte 3*

-     7,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*

-     10,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*

(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Cena vključuje:

  • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
  • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg,
  • avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
  • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja,
  • predstavnika agencije v Palmini informacijski poslovalnici na letališču,
  • storitve Palminega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava