LJ MB SB

SILVESTROVANJE V DALMACIJI

4-DNEVNI PROGRAM, HOTEL KOLOVARE****

Vabljeni na organizirano silvestrovanje v severni Dalmaciji. Atraktiven program in renomiran hotel, znan po odlični hrani!

ZADAR, GOSPIČ, OTOK PAG, BIOGRAD, KARLOVAC

ODHOD: 30. december 2022 | 4 dni | avtobus | šifra: NN

ZASEDENO - ZAKLJUČENA PRODAJA  (prostih je le še nekaj sob v hotelu brez vključene silv. večerje in z lastnim prevozom)

1. dan: petek, 30. december 2022
Jutranji odhod iz Slovenije (iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane). Prestop na Hrvaško in vožnja do Gospiča. V bližnji vasici SMILJAN sledi obisk spominskega centra Nikole Tesla (ogled rojstne hiše, cerkve sv. Petra in Pavla, ogled filma v multimedijskem centru ...). Nadaljevanje potovanja z vmesnimi postanki proti Dalmaciji. V popoldanskih urah prihod v ZADAR in namestitev v hotelu Kolovare****. Čas za počitek, sprehod ob obalni promenadi, prvi peš odhod v mestno jedro. Večerja in nočitev v hotelu.

2. dan: sobota, 31. december 2022
Zajtrk. Prost dan za samostojne oglede, počitek v hotelu, raziskovanje Zadra po svoje. Po želji in proti doplačilu pa organiziran izlet na OTOK PAG (vožnja preko mostu na otok, postanek v mestu PAG za krajši ogled starega jedra, nato vožnja po osrednji otoški cesti mimo Šimunov do vasice KOLAN, za obisk ene tamkajšnjih najbolj znanih sirarn. Ogled in pokušnja, ki vključuje aperitiv, več vrst sira, malo pršuta, kruh in kozarec vina ... V še zgodnejših popoldanskih urah povratek preko paškega mostu nazaj v Zadar v hotel. Priprava na najdaljšo noč. Sprejem z aparitivom v lobiju, nato ob 20. uri začetek silvestrovanja s streženo bogato SILVESTRSKO VEČERJO in živo glasbo z dalmatinskim ansamblom. Polnočni šampanjec in zabava do zgodnjih ur. Nočitev v hotelu. 

3. dan: nedelja, 01. januar 2023
Pozen zajtrk in kasnejši dopoldanski odhod z avtobusom iz hotela. Krajša vožnja po jadranski magistrali do znanega turističnega kraja BIOGRAD NA MORU. Sprostitveni opoldanski postanek ob obali v centru mesta za kavico. Sledi povratek nazaj v ZADAR do starega mestnega jedra in peš ogled: kopenska vrata, trg 5 vodnjakov, knežja palača, mestna loža, cerkev sv. Donata, katedrala sv. Anastazije, sprehod do »morskih orgel« ... Še nekaj prostega v centru mesta in vrnitev v hotel. Večerja v restavraciji. V hotelu bo tudi ta večer organizirana glasba za zabavo in ples glasbe. 

4. dan: ponedeljek, 02. januar 2023 
Zajtrk in dopoldansko slovo od hotela.... Vožnja po avtocesti nazaj proti domu. Prihod v KARLOVAC, nekdaj mestno utrdbe na stičišču štirih rek, ki jo je dal graditi Karel Habsburški. Krajši ogled mestnega jedra: Trg bana Josipa Jelačića, frančiškanska cerkev, gledališče Zorin … Nekaj prostega za kasnejše kosilo. Nato popoldansko nadaljevanje vožnje proti Sloveniji, kamor bo povratek enkrat v večernih urah.  

HOTEL KOLOVARE**** leži ob obmorski promenadi Lungomare v Zadru in je v celoti prenovljen hotel višje kategorije s 195 sodobnimi in luksuzno opremjenimi sobami. Ponudba hotela vključuje prostorno  recepcijo, restavracijo s teraso ob bazenu, a la carte restavracijo z vinoteko, cafe-aperitiv bar, kongresni center, masažni salon, zunanji bazen, fitnes, teniška igrišča. Sobe standard (cca 23 m2) so opremljene s klimo, prho ali kadjo, wc-jem, sušilnikom za lase, telefonom, TV-jem z ravnim zaslonom, mini barom, sefom, Wi-Fi-jem (brezplačno) in balkonom. Do starega mestnega jedra je cca 15 minut hoje. Več o hotelu na spletni strani: www.hotel-kolovare.com

CENA: 345 EUR pri najmanj 40 potnikih 

CENA VKLJUČUJE: 3 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Kolovare**** (vključena tudi strežena svečana silvestrska večerja z več hodi in polnočni šampanjec), turistična taksa, živa glasba dva večera v hotelu, vsi ogledi po programu (z vključeno vstopnino za spominski center Nikole Tesle), prevoz s turističnim visokopodnim avtobusom, slovensko vodenje in celotno organizacijo.

MOŽNO DOPLAČILO: 
- za sobo 1/1 = 60 EUR (za 3 nočitve),
- za avtobusni izlet na otok Pag (vključen ogled sirarne s pokušnjo sirov, pršuta in kozarcem vina) = 35 EUR/osebo (za izvedbo potrebno min. 20 potnikov).

MOŽNI POPUSTI na dodatnem ležišču: 
- tretja oseba = -5%
- otrok do 16. leta (skupaj z 2 odraslima) = -20%.

ZA ZABAVO na SILVESTROVO bo skrbel dalmatinski ansambel. Živa glasba za ples bo v hotelu organizirana tudi na novoletni večer (1.1.2023). Vabimo vas na ples z dalmatinsko in internacionalno glasbo.

LASTNI PREVOZ - SILVESTROVANJE NA PROSTEM V ZADRU: možna je udeležba z lastnim prevozom.
Isti termin: 30.12.2022 - 02.01.2023
Vključeno: 3 x nočitev z zajtrkom, 2 večerji (30.12. in 01.01.- ta večer živa glasba), turistična taksa.
Silvestrska večerja v hotelu ni vključena in ni možna (na silvestrovo je možnost udeležbe silvestrovanja na prostem v Zadru, iz hotela cca 15 minut peš).
CENA: 175 EUR/osebo.

- v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19, bo program izveden v skladu s priporočili NIJZ in veljavnimi ukrepi v tej zvezi na celotni poti. S prijavo na potovanje, vsi udeleženci potrjujejo, da so z ukrepi seznanjeni in izpolnjujejo pogoje za udeležbo. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

 

  • za pare
  • active
  • odlična restavracija
  • živa glasba
  • bogat program
  • silvestrska večerja vključena
  • Balkan
  • dinamično potovanje
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava