LJ MB SB

PUSTNI KARNEVAL V BENETKAH

ENODNEVNI IZLET Z AVTOBUSOM

Obiskali bomo enega najznamenitejših karnevalov na svetu. Beneške maske zagotovo izstopajo s svojo eleganco in misterioznostjo.

ODHOD: 10. februar 2024 | 1 dan | avtobus | šifra: KBE060

Odhod iz Maribora ob 5.00 (TPC City). Pobiranje potnikov ob 5.30 uri v Slov. Bistrici (Spar ob AC), ob 6.00 v Celju (dvorana Zlatorog) in ob cca. 7.10 v Ljubljani (parkirišče Dolgi most). Vožnja do Fernetičev, prestop meje in nadaljevanje do rta Punta Sabbioni. Sledi plovba z ladjico po Beneški laguni v BENETKE, do trga Sv. Marka. Izkrcanje in skupen ogled mesta: trg Sv. Marka, bazilika, doževa palača, most vzdihljajev, most Rialto, Canal Grande ... Sledi samostojno predajanje vrvežu in pustnemu rajanju na veličastnih beneških trgih, občudovanje pustnih mask ter odkrivanje skrivnostnih uličic in mostov. Ob dogovorjeni uri vrnitev z ladjico do rta Punta Sabbioni. Vožnja proti Sloveniji, prestop meje in nadaljevanje vožnje do Ljubljane, Celja, Slov. Bistrice in Maribora. Prihod domov v poznih večernih urah.

CENA: 77 EUR iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja
             70 EUR iz Ljubljane

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, pustni krof in aperitiv, vstopno takso za avtobus, vse cestnine in parkirnine, vodenje in organizacijo. Vključena vožnja z ladjico v obe smeri.

POPUST: za otroka do 12 let = 25% (z dvema odraslima osebama).

POMEMBNO: cene veljajo pri udeležbi najmanj 35 potnikov na avtobusu. V primeru manjšega števila udeležencev znaša doplačilo za izvedbo 9 EUR/osebo (plačilo na prijavnem mestu ali vodniku na avtobusu na dan odhoda). V kolikor bo prijavljenih manj kot 25 oseb, si agencija pridržuje pravico izlet odpovedati v zakonskem roku.

Ni stroška prijavnine! Program velja kot končno obvestilo.
Dežurna telefonska številka v času odhoda: 02 80 51 807.

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!

  • odlično vodenje
  • organiziran prevoz
  • živa glasba
  • za mlade po srcu
  • karneval
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava