LJ MB SB

Hotel Lorenzo **

Grčija - Kefalonija - Lassi

Lokacija: Lassi, 750 metrov do centra, 7 km do glavnega mesta Argostoli, 6 km do letališča. V neposredni bližini hotela se nahaja avtobusna postaja.

Plaža: hotel je od peščene plaže Palaiostafida oddaljen 150 metrov (pot po rahlem klancu). Možnost koriščenja senčnikov in ležalnikov do zasedbe mest in ob doplačilu.

Bazen: zunanji bazen s teraso za sončenje. Možnost koriščenja senčnikov in ležalnikov do zasedbe mest. Možnost izposoje kopalnih brisač ob plačilu depozita.

Storitev: NOČITEV Z ZAJTRKOM (kontinentalni zajtrk) ali POLPENZION (kontinentalni zajtrk in večerja v sosednjem hotelu Mediterannee).

Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po navodilih hotelskega menedžmenta). Klima v sobi na voljo ob doplačilu (5 EUR na sobo na dan).

Internet: brezplačna brezžična internetna povezava na območju celotnega hotela, tudi v sobah.

Ostalo: recepcija, samopostrežna restavracija, coctail bar (odprt dnevno med 19.00 in 1.00), bar ob bazenu (odprt dnevno med 9.00 in 19.00), dvigalo, hotelski vrt z žarom, biljard, možnost sobne strežbe, namizni tenis, TV kotiček, razni vodni športi na plaži (ob doplačilu).

Cena vključuje:


  • bazen
  • ostale športne aktivnosti
  • vodni športi
Določite termin
Število oseb
Za prikaz cen določite termin ter število oseb.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava