LJ MB SB

ANDALUZIJA

5 DNEVNO POTOVANJE

Jesensko potepanje po temperamentnem južnem delu Španije: Malaga, Granada, Cordoba, Sevilla, Cadiz, Gibraltar, vključeni polpenzioni!

ODHOD: 27. oktober 2024 | 5 dni | letalo | šifra: AND920

 1. dan: Organiziran transfer potnikov iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane,  do enega izmed bližnjih letališč (predvidoma do Dunaja, Benetk ali Trevisa). Polet letala proti Španiji (direktno ali z vmesnim prestopanjem) in pristanek v Malagi. Vkrcanje na španski avtobus, krajša vožnja v mesto MALAGA za ogled glavnih znamenitosti (vključno z znamenito katedralo). Sledi vožnja v GRANADO, nekdaj zadnjo arabsko trdnjavo na evropskih tleh. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev (možnost obiska avtohtone predstave flamenka v »jamah« v četrti Sacromonte.)    

2. dan: Zajtrk. Dopoldanski ogled slovite palače Alhambra, mojstrovine mavrske umetnosti. Sprehod skozi kompleks palač, fontan in čudovitih vrtov, ki pričajo o nekdanjiarabski prisotnosti. Sledi vožnja v CORDOBO. Pavza za kosilo v slikovitem mestnem jedru. Popoldanski ogled znamenite mošeje Mesquita, nato nadaljevanje poti. Proti večeru prihod v Sevillo. Večerja in nočitev v hotelu v mestu ali okolici.  

3. dan: Zajtrk. Ogled SEVILLE, prestolnice Andaluzije. Ogled najpomembnejših znamenitosti (krožna vožnja z avtobusom in peš): španski trg, univerza, Torre del Oro, Plaza de Toros. Popoldanski obisk znamenite katedrale La Giralda ... Sprehod po četrti Santa Cruz in nekaj prostega časa v mestnem jedru (možnost ogleda palače Alcazar oz. obisk katerega izmed muzejev v mestu). Večerja in nočitev v hotelu.

4. dan: Po zajtrku takojšen odhod proti jugu v CADIZ, ki velja za najstarejše mesto na Iberskem polotoku z več kot 3000-letno zgodovino. Krajši ogled starega mesta. Nadaljevanje poti do skrajno južnega dela Andaluzije in do GIBRALTARJA. Postanek v tej britanski koloniji; ogled in krajši odmor za kosilo ali manjši nakup (možnost vzpona na »Rock« z vzpenjačo ali kombiji). Vožnja mimo nekaterih znanih letoviških krajev, kot so Estepona in Marbella, nastanitev v hotelu nekje ob znameniti obali Costa del Sol. Večerja in nočitev.

5. dan: Zajtrk. Vožnja skozi nekatera znana obmorska letovišča, kot so Fuengirola, Benalmadena, Torremolinos ...  nato transfer do letališča v Malagi. Polet letala nazaj proti enemu bližnjih letališč (direktno ali z vmesnim prestopanjem) in še organiziran transfer nazaj v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora. Zaključek potovanja.


CENA:        950 EUR pri najmanj 30 potnikih
                   1.050 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: 4 nočitve s polpenzioni v hotelih*** v sobah 1/2 TWC, letalski prevoz iz bližnjega letališča v Malago in nazaj, vse letališke takse, 1 kos ročne prtljage do 10 kg v  omejenih dimenzijah, avtobusni prevoz po Španiji s klimatiziranim turističnim avtobusom, organiziran povratni transfer iz Slovenije do odhodnega letališča, vse cestnine in parkirnine, odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.
Vključene vstopnine: vstop v kompleks Alhambra v Granadi brez palače Nasrid, za Mesquito v Cordobi in katedralo v Sevilli.

MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi: 
- za sobo 1/1 = 130 EUR/osebo za 4 nočitve, 
- ogled predstave flamenka v Granadi = cca. 39 EUR (prevoz, predstava in kozarec pijače).

MOŽEN POPUST:  
- Otrok do 12 let na dodatnem ležišču = 10%  (z dvema odraslima)
- za 3. odraslo osebo v sobi na dodatnem ležišču = 5%. 
Troposteljne sobe proti potrditvi.

POMEMBNO: 
- ker v času objave programa vsi vozni redi letalskih poletov v to smer še niso bili postavljeni, bomo letalske polete potrjevali kasneje, zato se v tej zvezi še lahko spremeni prihodno letališče (namesto v Malago se lahko npr. leti tudi v Sevillo) in zamik datuma odhoda za dan ali dva. Posledično se lahko spremeni vrstni red ogledov, kar pa ne bo vplivalo na vsebino programa, 
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta. 

Splošni pogoji potovanja so sestavni del programa in so na voljo na prodajnih mestih!
Veljajo splošni pogoji TA Sajko in letalskega prevoznika!

 

Določite termin

Število oseb

1/2 TWC

TRAJANJE: 5 dni (4 nočitev)

PREVOZ: Letalo

27. okt. 2024 - 31. okt. 2024

OSEBE: 2 x

OTROCI: 0 x

STORITEV: POTOVANJE

CENA NA OSEBO: 950,00 €
SKUPNA CENA: 1.900,00 €

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava