LJ MB SB

POČITNICE NA OTOKU KOS

KIPRIOTIS VILLAGE RESORT****

Privlačen počitniški program na grškem otoku Kos. Vključen polet iz Trevisa, transferji iz letališča do hotela in nazaj, ogled mesta Kos, 7 polpenzionov v hotelu, slovenski spremljevalec.

Odhod: 8. september 2023 | 8 dni (7 nočitev) | letalo

1. dan: Zbor potnikov na letališču Treviso ob 5.30 zjutraj (po želji organiziran transfer iz Maribora, Celja in Ljubljane do letališča). Polet letala nizkocenovne družbe Ryanair ob 7.30 proti Grčiji in pristanek na otoku KOS ob 10.55 po lokalnem času. Po opravljenih formalnostih avtobusni transfer do počitniškega hotelskega kompleska Kipriotis Village Resort****, ki se nahaja ob obali v bližini mesta Kos. Nastanitev v hotelu, prosto popoldne za prvo kopanje in spoznavanje okolice. Večerja in nočitev.

2. dan: Zajtrk v hotelu. Dopoldanski ogled privlačnega mesta KOS (z lokalnim prevozom in peš). Krajši ogled glavnih znamenitosti: starodavne ruševine iz antične dobe, ozke uličice v starem jedru, Hipokratovo drevo, obzidje in trdnjava Narantzia, stara tržnica v nekdanji mošeji, pristanišče s turističnimi in ribiškimi ladjami, številne trgovinice, vrtovi, bari ... Prosto popoldne za kopanje. Večerja in nočitev.

3. dan: Zajtrk. Prosto oz. po želji celodnevni krožni panoramski avtobusni IZLET PO HIPOKRATOVEM OTOKU s postanki za krajše oglede in možnostjo kopanja na kateri od znanih plaž. Najprej do turističnega kraja in pristanišča MASTICHARI, nato na najbolj jugozahodni del v mestece KEFALOS. Postanek na bližnji plaži za kopanje. Sledi obisk turističnega in letoviškega mesta KARDAMENA, za konec pa še obisk vasice ZIA s številnimi tavernami, od koder turisti najraje občudujejo sončni zahod. Vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

4. dan – 7. dan: Prosti dnevi za kopanje, različne aktivnosti. Bivanje v hotelu na bazi polpenziona. Možnost različnih izletov po otoku in v okolico (obisk Asklepiona-svetišča boga zdravilstva, izleta na sosednja otoka KALYMNOS ali NYSSIROS, izlet v turški BODRUM z ladjo, najem koles in odkrivanje mesta Kos in okoliških krajev s kolesarjenjem …)

8. dan: Po zajtrku organiziran transfer do letališča na Kosu in polet z letalom nizkocenovne družbe Ryanair ob 12.20 proti Italiji. Predviden pristanek na letališču v Trevisu ob 13.00 po lokalnem času. Zaključek počitnic oz. po želji še organiziran transfer nazaj v Slovenijo.

CENA: 859 EUR pri najmanj 20 potnikih

CENA VKLJUČUJE: letalski polet z družbo Ryanair na relaciji Treviso–Kos–Treviso, vključen 1 manjši kos ročne prtljage/osebo (v dimenzijah 40x 20 x 25 cm) + 1 kos prtljage za oddajo do 10 kg (v dimenzijah 55 x 40 x 20), 7 x polpenzion v 1/2 sobah TWC v hotelu Kipriotis Village Resort****, transferji iz letališča do hotela in nazaj na otoku Kos, krajši ogled mesta Kos (vključen strošek lokalnega prevoza), slovenskega predstavnika – vodnika, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA:
- za enoposteljno sobo = 295 EUR,
- za krožni izlet po otoku Kos = 30 EUR/osebo (promocijska cena, ki velja, če se za izlet odločite ob prijavi),
- za organiziran transfer iz Maribora do letališča Treviso in nazaj = 65 EUR,
- za različne izlete po otoku in okolici. Točne programe in cene boste prejeli od našega predstavnika na potovanju, pri katerem se boste tudi prijavili za izlete.

MOŽNI POPUSTI:
- en otrok do 14. leta starosti na dodatnem ležišču 15% popusta (v sobi z dvema odraslima),
- tretja odrasla oseba na dodatnem ležišču 5%. 

OTOK KOS je eden najlepših in najbolj s soncem obsijanih grških otokov, ki se ponaša s prijetno sredozemsko klimo in čudovitimi zlato-peščenimi plažami. Leži v Egejskem morju in sodi med otoke Dodekanov. Otok je dolg 40 km in ima 112 km obal. Zgodovina otoka seže več tisoč let nazaj, najbolj slaven prebivalec otoka pa je bil oče medicini Hipokrat. 

NASTANITEV bo v znanem hotelskem kompleksu KIPRIOTIS VILLAGE RESORT****, ki se nahaje v kraju Psalidi, cca 4 km od mesta Kos. V bližini je lokalna avtobusna postaja (možnost poljubnega odhoda v mesto Kos z lokalnim prevozom). Turistično naselje leži ob peščeni plaži.
Hotelski kompleks ponuja: recepcijo s sprejemnico, TV kotiček, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, več različnih restavracij in barov, zunanje bazene, manjši vodni park, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo, kopalne brisače (varščina 10 €), mini market, butik, frizer ... Standardne sobe so prijetno opremljene, klimatizirane, s SAT TV, telefonom, sefom, kopalnico, sušilnikom za lase, balkonom ali teraso. 

Slovenski spremljevalec – vodnik bo ves čas s skupino in na voljo za vse informacije, organizacijo izletov, itd.

POMEMBNO:
- cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni tudi cena programa. V izogib višji ceni toplo priporočamo hitro prijavo,
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojo veljavnega osebnega dokumenta.


Splošni pogoji TA SAJKO so sestavni del ponudbe in so na voljo na prodajnem mestu.
Veljajo splošni pogoji TA SAJKO in splošni pogoji letalskega prevoznika!

 • animacijski program
 • klub hotel
 • bazen
 • bogata športna ponudba
 • active
 • slovenski spremljevalec
 • skupinski odhod
 • polpenzion
 • peščeno-prodnata plaža
 • tobogani
 • vključen letalski prevoz
 • aquapark
Določite termin
Število oseb

Žal v sistemu za željeni termin ni več razpoložljivih sob.

Lahko pa preverimo, če je možno v izbranem objektu dobiti dodatne kapacitete.

V kolikor želite, da to storimo, vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec.

V najkrajšem možnem času, vas bomo potem kontaktirali v tej zvezi.

Potrebujete pomoč?

02 80 51 800 Pon - Pet 9:00 - 17:00

Prijava